- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
O zaman Feride niye Mahir'den nefret ediyor,babası öldüyse yanında olması gerekmiyor mu?böyle olursa yeni bir sey olmaz + kabadayi olmak icin sebep de olmaz.![]()
O zaman Feride niye Mahir'den nefret ediyor,babası öldüyse yanında olması gerekmiyor mu?böyle olursa yeni bir sey olmaz + kabadayi olmak icin sebep de olmaz.![]()
O zaman Feride niye Mahir'den nefret ediyor,babası öldüyse yanında olması gerekmiyor mu?
Neye söz verdi intikamı için mi?Ama söz verdi Mahir.![]()
Neye söz verdi intikamı için mi?Deniz bebek doğacaktı onlara ne oldu bunca yıl sonra doğmuş olabilirler mi?
![]()
Tmm birisine birşey yamadıysa aga Feride niye nefret duyuyor Mahir'den.Bir daha birine bir sey yapmayacagina dair.
Cocuklar gelir de Feride ne yapar bilemedim.![]()
Tmm birisine birşey yamadıysa aga Feride niye nefret duyuyor Mahir'den.![]()
Şimdi Twitter'a baktım açmaz olaydım bütün kadınlar Mahir'in Kabadayı olmasından şikayetçi saçlarını başlarını yolacaksın.Helal olsun senaristlere onların ağzına bakmadıkları için.Mahir ne demisti bir gün Ferideye? "Eger bir gün secim yapmak zorunda kalirsam, ben babami secerim."
Babasi ölürse Mahir kimseyi tanimaz.![]()
İyi özetlemişsinzaman atlaması yapılıyor bu fragmandakı sahne sezon finalinin son sahnesi
1-mahirin babası bu bölümde malesef ölüyor nazif baba mehmet saim mahiri öldürmeye çalısırken nazif baba ölüyor çünkü mahire karadayı diyen kişi çocuk nazif dikkat ettiyseniz nazif büyümüş 18-20 yaşlarında olmuş 8-10 yıl falan geçmiş üstünden nazif babanın 10 yıl sonra yaşaması imkansız bence zaten nazif baba ölmeden mahir kabadayı olmaz oyüzden nazif baba kesin öldü
2-mehmet saim beyde ölüyor yine bu zaman atlamasında mehmet beyede yer yok 10 yıl sonrada oda kalmaz zaten mehmet saim beyi mahir öldürüyor mehmet saim beyin gerçek yüzünü öğreniyor babasını öldürdüğünüde öğreniyor ve mehmet saim beyi öldürüyor hapise giriyor
10 yıl sonra falan bu hapisten çıkma sahnesi mahir tutuklanmıyor fragmanda 10 yıl falan hapiste kaldıktan sonra serbest kalıyor küçük nazifte büyüyüp koca adam olmuş mahire karadayı diyor ve okadar yıl sonra ferideyle ilk defa yüzleşiyor mahir ve artık birbirlerinden hoşlanmıyorlar mahirin hapisten çıkıp 10 yıl sonrakı zaman atlamasındakı olaydan sonralakı dönemi anlatıcaklar 3.sezonda küçük nazifin yerine hangi oyuncu girdi acaba onuda merak ettim benim tahminlerim böyle ve kesinlikle çıkıcaktır 🙂🙂
@Forumdash @ABAY_06 @destere @Yakamoz-Asi @takas @sürgünüm
yapmayin( zaten dizileri kadinlar izliyor ask olmasa reytingler duser..dizinin ilk basinda ask yoktu reytingde yoktu)Şimdi Twitter'a baktım açmaz olaydım bütün kadınlar Mahir'in Kabadayı olmasından şikayetçi saçlarını başlarını yolacaksın.Helal olsun senaristlere onların ağzına bakmadıkları için.![]()
Bizde dizinin başından beri Mahir'in Kabadayı olmasını bekliyoruz inan erkeklerde işin içine girince daha çok reyting alacak dizi bundan eminim.Feride babasının gerçek hikayesini öğrenince Aşk yine olacaktır.yapmayin( zaten dizileri kadinlar izliyor ask olmasa reytingler duser..dizinin ilk basinda ask yoktu reytingde yoktu)
Şimdi gördüm.Iyi o zaman aslinda bende aksiyon severim bas rolde Kenan olunca aksiyonsuz olmuyor
Bu arada Berguzar Korel Quality of magazine dergisinin odul toreninde en iyi bayan oyuncu secilmis,erkeklerdense Cagatay( keske Kenan olsaydi
Yok hacı yapmişim burda@Forumdash forumdan kaybolunca fragmana yorum da yapmadın.![]()
Mahir'in tipi arzu ettiğimiz Kabadayı hali nesini beğenmedin? Birde düşünürken Songül'ün de ölebileceğini düşünüyorum. Ya Nazif baba ya da Songül ama hangisi?Yok hacı yapmişim burda
Bu arada tahminler güzel[HASHTAG]#Mahir[/HASHTAG] 'in tipi beğenmedim yaa
[HASHTAG]#Feridem[/HASHTAG] 'se çook yaşlı olmuş gibi
![]()
@Yakamoz-Asi mi önce demiş yoksa @Çiğdem- mi bilemedim ama NazifBaba olayı akla yatıyor. Babası uzak durmasını sitiyordu. Hee ölmedi Nazif baba Mahir'i defterden sildi bu da çook güzel senaryo olurMahir'in tipi arzu ettiğimiz Kabadayı hali nesini beğenmedin? Birde düşünürken Songül'ün de ölebileceğini düşünüyorum. Ya Nazif baba ya da Songül ama hangisi?