Karadayı 75.Bölüm (Sezon Finali) Fragmanı

Aman boşver yeterince aşkı gördük. Akrep Celal demek nefret demek, kan demek, intikam ve aksiyon demek. :D
İstediğimiz o zaten de ne olmuş olabilir Mehmet Saim Bey mi öldü yoksa Nazif Baba mı?(b)
Yıllar sonra Mahir cezaevinden mi çıkıyor?(b)

İstediğimiz o zaten de ne olmuş olabilir Mehmet Saim Bey mi öldü yoksa Nazif Baba mı?(b)
Yıllar sonra Mahir cezaevinden mi çıkıyor?(b)

Yani anlattığından yola çıkarak araya yıllar girmiş ve Feride ile araları bozuk ise ve Nazif Baba görünmüyorsa bence gelecek hafta Nazif Baba ölecek.

Yani anlattığından yola çıkarak araya yıllar girmiş ve Feride ile araları bozuk ise ve Nazif Baba görünmüyorsa bence gelecek hafta Nazif Baba ölecek.
Fragmanda Mahir ve Feride'den başka kimse yok.Mahir'in iki kolunda asker var Feride hakim KARADAYI diye sesleniyor.

Bu yorumu @takas yapmıştır. :A
ben yapmadım ama harbiden aynısını düşünüyorum yav bu aşk sahneleri yüzünden bıraktım diziyi hiçbir zevk alamıyorum senaryo diye bişey yok hep aşk sahneleri sonunda bi ışık gözüküyo 3.sezonu bomba yapma fırsatı onların elinde çünkü ellerinde kenan imirzalıoğlu gibi bir güç var psikopat yaparlarsa offfff :d

Serhat Aktaş@SerhatAktas81 57 dk.
@semaergenekonn Tahmin-2:mahir vurulacak,öldü zannedilecek.Sonra Karadayı diye biri çıkacak.Yüzü benzese de feride bile anlayamayacak.(Ezel) :F:F
bunu yazan arkadaşın kafasını merak ediyorum bu ne lan :kiki:

ben yapmadım ama harbiden aynısını düşünüyorum yav bu aşk sahneleri yüzünden bıraktım diziyi hiçbir zevk alamıyorum senaryo diye bişey yok hep aşk sahneleri sonunda bi ışık gözüküyo 3.sezonu bomba yapma fırsatı onların elinde çünkü ellerinde kenan imirzalıoğlu gibi bir güç var psikopat yaparlarsa offfff :D

Kenan;Ezel'de ki durumunu görüp devam etmezdi demek ki bunun garantisini almış.
Seneye sende katılırsan diziye süper olur.:)

ben yapmadım ama harbiden aynısını düşünüyorum yav bu aşk sahneleri yüzünden bıraktım diziyi hiçbir zevk alamıyorum senaryo diye bişey yok hep aşk sahneleri sonunda bi ışık gözüküyo 3.sezonu bomba yapma fırsatı onların elinde çünkü ellerinde kenan imirzalıoğlu gibi bir güç var psikopat yaparlarsa offfff :d

Konu tükendi aga. 65. bölüme kadar bu diziye aksiyon katan [HASHTAG]#CancagizimTurgut[/HASHTAG] du. Mamafi o öldü dizi 9 bölümdür evlenmeye yöneldi, arada Sinani öldürdüler ki büyük ihtimal onun babasi geri dönüp intikam alir. Bu dizinin 3. sezona gerekli tek sebebi intikam olur. [HASHTAG]#NazifBaba[/HASHTAG] nin tek korkusu Mahirin Kabadayi olmasi. Mahirin Kabadayi olmasi icin tek sebebi cok sevdigi birinin ölmesi. Bu da sadece Babasi olur.

ben yapmadım ama harbiden aynısını düşünüyorum yav bu aşk sahneleri yüzünden bıraktım diziyi hiçbir zevk alamıyorum senaryo diye bişey yok hep aşk sahneleri sonunda bi ışık gözüküyo 3.sezonu bomba yapma fırsatı onların elinde çünkü ellerinde kenan imirzalıoğlu gibi bir güç var psikopat yaparlarsa offfff :D

Adam haklı bence fragmandaki kişi Mahir'e benzemiyor.:D

Kenan;Ezel'de ki durumunu görüp devam etmezdi demek ki bunun garantisini almış.
Seneye sende katılırsan diziye süper olur.:)
aga İnşallah :d biliyosun ben aşk sevmem vadide bile 5 dakka aşk olsa sinir olurum hemen karadayı full aşka bağladı yani çekilecek gibi değildi kenanın hatrına izledim bi yere kadar işte şimdi bu beklenenler olursa kenan bu imajıyla ezingo yapacak
bu dizi neden hiç 13 reyting göremedi biliyomusunuz agalar çünkü aksiyonu eksik kaldı kenanı kullansalardı 12 aldığı zamanlar üstüne koya koya 14 ü falan geçerdi ama hep aşka bağladılar ondan yükselemedi

nasıl aga kenan işte :D

nasıl aga kenan işte :D

Konu tükendi aga. 65. bölüme kadar bu diziye aksiyon katan [HASHTAG]#CancagizimTurgut[/HASHTAG] du. Mamafi o öldü dizi 9 bölümdür evlenmeye yöneldi, arada Sinani öldürdüler ki büyük ihtimal onun babasi geri dönüp intikam alir. Bu dizinin 3. sezona gerekli tek sebebi intikam olur. [HASHTAG]#NazifBaba[/HASHTAG] nin tek korkusu Mahirin Kabadayi olmasi. Mahirin Kabadayi olmasi icin tek sebebi cok sevdigi birinin ölmesi. Bu da sadece Babasi olur.
Ya da Mehmet Zaim Bey öldüde Mahir'in üstüne attılarsa ve buna Feride inanıyorsa bu düşük ihtimal tabii.:)