feriden dursun bir kaçamak diyelim buna.Feridem nolucak?ilk bebeğimiz Deniz olacak.![]()
feriden dursun bir kaçamak diyelim buna.Feridem nolucak?ilk bebeğimiz Deniz olacak.![]()
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] arap ülkelerinde satıldı bi kere yanlış bilgi verme
ay yazık be adamlara karadayıyı satamadılar onlar da kendi çeviriyor be@Çiğdem- @Forumdash @destere
Dizinin en sinir bozucu ama en dert çeken karakteri Aytenferiden dursun bir kaçamak diyelim buna.![]()
orada sadece 4 ülkeye satıldı[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] arap ülkelerinde satıldı bi kere yanlış bilgi vermeBizim bölümlerede yaklaştilar hem ama adamlar bir haftada izleyeceği diziyi bir seferde hatmediyorlar kötü bişey değil bi kere
http://www.qtv.qa/qtv/series_details.php?pid=MTc0
bence o kadar kötü değilDizinin en sinir bozucu ama en dert çeken karakteri Ayten![]()
Sen de Maho'dan sonra [HASHTAG]#TitrekAyten[/HASHTAG] ' mi sahip çıkıyonayten sert çıktı bu sefer, düşük yapmasına üzüldüm.![]()
Belki oralarada satıldıorada sadece 4 ülkeye satıldı22 ortadoğu ülkesi var kalanı nerede
![]()
Bazen dilini eşek arısı soksun istersin.[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] arap ülkelerinde satıldı bi kere yanlış bilgi vermeBizim bölümlerede yaklaştilar hem ama adamlar bir haftada izleyeceği diziyi bir seferde hatmediyorlar kötü bişey değil bi kere
http://www.qtv.qa/qtv/series_details.php?pid=MTc0
x-e-m-r-e-x-x-x 'in dimiBazen dilini eşek arısı soksun istersin.![]()
ha ha satıldı da biz duymdıkSen de Maho'dan sonra [HASHTAG]#TitrekAyten[/HASHTAG] ' mi sahip çıkıyonNiye gerçek asalet akan karakterleri tutmuyorsun #HürreMeryem [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] gibi
Belki oralarada satıldıHaftalıkta 1.ciliği kaybettin diye şimdiden başladın @destere
![]()
Yok bugün 5 dk baktim sarmiyor bu aralarAhahaha) Memelerrrr
Diziyi izleyen yokmu arkadaş.Can sıkıntısından komik videolar paylaşmaya başladım.
![]()
diziyi izleyen çokta yorum yapmaya değecek sahne yokAhahaha) Memelerrrr
Diziyi izleyen yokmu arkadaş.Can sıkıntısından komik videolar paylaşmaya başladım.
![]()
onun acısı büyükSen de Maho'dan sonra [HASHTAG]#TitrekAyten[/HASHTAG] ' mi sahip çıkıyonNiye gerçek asalet akan karakterleri tutmuyorsun #HürreMeryem [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] gibi
Belki oralarada satıldıHaftalıkta 1.ciliği kaybettin diye şimdiden başladın @destere
![]()
Karadayı'da her şey yoluna girdi derken yine olaylar sarpa sarıyo...diziyi izleyen çokta yorum yapmaya değecek sahne yoksenin video diziden daha ilginç
![]()
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] için etiket pls
İzlemeyeceksen bari desteğini bekliyoruz![]()
@ABAY_06'yı da beklemeyin Survivor izleyecek kendisi.![]()
Aynen.Survivor dururken kim ne yapar karadayıyı![]()
@sürgünüm bir daha da yorum yapmam.[HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] icin her zaman. [HASHTAG]#MahirKara[/HASHTAG] [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG]
Melunlara gerek yok burada.![]()