Karadayı 69. Bölüm Yorumları

Songül üzerine yazılmış bir kaç sahne dışında en sıkıcı bölümdü :(
ama songülün kaçırılışıda boşa gitti sanki yan,i neden kaçırıldı neden anında bırakıldı oysa yakalamışsın heyecanlı konuyu neden vazgeçtiler tam çözemedim olayı songülün kendisi güzel songülü gösterdikler her sahne hoş ama kaçırılma olayının olduğu bölüm muhteşem bir sonnla b,itmeliydi mahir mesela gidip yılanı karakolda değilde tenhada yakalamalıydı :)

daha heyecanlı bir final bekliyordum final fiyaskoydu :)

feride öyle kötü bişey yapmadıki mahirin gözleri niye büyüdü anlaamdı :9

bu mahir sonunda ferideyide döver @Çiğdem- :))
sinanda o aradığım karizmayı bulamıyorum ben nedense ayrıca evet sinanda mahire vuruyor ama sen bu konuda şöyle birşey demiştin mahir kavgayı brakınca dövmüş oluyor demiştin hem kendisi kaçıyor hemde dövmüş oluyor hahaha :F

sinanda o aradığım karizmayı bulamıyorum ben nedense ayrıca evet sinanda mahire vuruyor ama sen bu konuda şöyle birşey demiştin mahir kavgayı brakınca dövmüş oluyor demiştin hem kendisi kaçıyor hemde dövmüş oluyor hahaha :F
senarist ne derse o olur isterse mahir dayak yesin sorun değil sonunda mahir dövmüş sayılıyor :))

ama songülün kaçırılışıda boşa gitti sanki yan,i neden kaçırıldı neden anında bırakıldı oysa yakalamışsın heyecanlı konuyu neden vazgeçtiler tam çözemedim olayı songülün kendisi güzel songülü gösterdikler her sahne hoş ama kaçırılma olayının olduğu bölüm muhteşem bir sonnla b,itmeliydi mahir mesela gidip yılanı karakolda değilde tenhada yakalamalıydı :)
Her hafta Karadayı dizisinin sonunda hiçbir hayvana zarar verilmemiştir yazıyor. Sebebi ni anlamış değilim.(b)

sanırım yılanı nejdeti turgutu hayvandan sayıyorlar yoksa başka dizide 4 ayaklı hayvana rastlamadım :)

senariste kazık saplamak lazım yoksa finale kadar bulutlar dağılmaz :))
Dizide haftalardır Necdet'le Ayten'i seyretmek bay geldi sanki başrol oyuncuları.:(