yakarım vefa semtini dersinSongül geri gelsin yoksa karışmam![]()
yakarım vefa semtini dersinSongül geri gelsin yoksa karışmam![]()
hakim ama şüpheci değil saf bir hakime, herşeye iyi yönden bakıyor polyanna gibi kız, bardağın hep dolu tarafıyla oynuyortamamda hakimler şüpheli olmak zorundadır herkese her olaya şüpheyle yaklaşmalıdır takki olay çözülene kadar netlik kazanana kadar öyle olmalılar feride babasının torpiliyle hakim olmuş belli![]()
üzüm üzüme baka baka morarmış kocasıyla 30 yıl geçirmiş ruhsuzlaşmıştırFeride o kadar ağlıyor Kerime Hanımda tık yok.
o kadar yaşanmışlığa rağmen Feride'nin saflığı beni de öldürecek daha ne olsun gök taşımı bekliyon bi aç gözünütamamda hakimler şüpheli olmak zorundadır herkese her olaya şüpheyle yaklaşmalıdır takki olay çözülene kadar netlik kazanana kadar öyle olmalılar feride babasının torpiliyle hakim olmuş belli![]()
offf sinir olyorum aytenin müziğine kendisi gibi suratsız itici bir müüziği var çok uyumluayten çamaşır yıkarken bir başka güzelleşiyor![]()
ayten çamaşır yıkarken bir başka güzelleşiyor![]()
bilmem yakından bakmak lazımSilikon mu var acaba?
ama çamaşırları yıkarkenki ahenkli hareketleri büyülüyorofff sinir olyorum aytenin müziğine kendisi gibi suratsız itici bir müüziği var çok uyumlu![]()
bilmem yakından bakmak lazım) uzaktan tam anlaşılmıyor
ama çamaşırları yıkarkenki ahenkli hareketleri büyülüyor![]()
adam elini kolunu sallaya sallaya gelip hakimeye rest çekip gidiyor ne hayat vallaBüyük meme iyidir destere acılara göğüs gerer..
Kabadayı ağır abilerin devletin hakimlerine al gülüm ver gülüm yaparak nasıl iş yaptırdıkları gösteriliyor.
hakimede ses tonuna bayıldı adam giderken peşinden koştu koluna yapıştısehiş midir nedir şu adam turguttan sonra favorim oldu harika bir ses tonu var![]()
Sema Ergenekon'un kocasıymış galiba.sehiş midir nedir şu adam turguttan sonra favorim oldu harika bir ses tonu var![]()
adam elini kolunu sallaya sallaya gelip hakimeye rest çekip gidiyor ne hayat valla)
yılanı ispiyonlayacaktı sanırım da içerdeki adamı kim orhan değil başka biri sanırım ? orhan zaten çıkacaktı ?
hakimede ses tonuna bayıldı adam giderken peşinden koştu koluna yapıştı![]()
bayılmıcak gibi değilki ses tonuSema Ergenekon'un kocasıymış galiba.
bayılmıcak gibi değilki ses tonu
ama mahir bunuda çocuk gibi döverse vlla brakırım karadayıyı asla izlemem artık 🙂🙂
Dün mafya ile işbirliği yapıyorlardı bugünde Ak Parti yada Cemaatle bişey farketmiyor.adam elini kolunu sallaya sallaya gelip hakimeye rest çekip gidiyor ne hayat valla)
yılanı ispiyonlayacaktı sanırım da içerdeki adamı kim orhan değil başka biri sanırım ? orhan zaten çıkacaktı ?
hakimede ses tonuna bayıldı adam giderken peşinden koştu koluna yapıştı![]()
dayak yerse brakırım diziyi bu sefer ayolll herkesi çocuk döver gibi dövüyor bukadar kolaymı bu işler tokat atıyor sadece adam ölmüş gibi yere yıkılıyor ve bir daha ayağa kalkmıyor))
adama görür görmez vuruldun
bu adam kesin mahirden dayak yiecek orası belli fazla bağlanma seyise![]()
@Çiğdem- baktı Mahir'den ümit yok gözüne Sehisi kesmiş.))
adama görür görmez vuruldun
bu adam kesin mahirden dayak yiecek orası belli fazla bağlanma seyise![]()
kötü karakterler daha çok ilgimi çekiyor nedense turguttan sonra birisini bulmam gerekiyordu bu adam geldi@Çiğdem- baktı Mahir'den ümit yok gözüne Sehisi kesmiş.![]()
hahahaha allah canını almasınKaradayı reklam arasında Kara Para Aşk'ın fragmanını görünce ben.