Karadayı 68. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bütün bunlar oluyor da, bakan bey çıkıp bunları ben yaptım feride mahir'i bırak mu diyecek?
Feride hep Mahir'lerin evine yerleşiyor haberi yok.:)

Bu bölümün yönetmeni Cem Karcı'ydı yarın düşüş kaçınılmaz.

Birde azönce dikkat ettim Kara Para Aşk'ın kurgusu Ezel'de olduğu gibi Serdar Çakular'a ait.:)

Agir derecede durgun bir bölümdü bence de. Heyecan sifir. Yarin iki grupta da 10 reyting alirsak sürpriz olur. AB'yi gecen hafta 10 altinda kapattik zaten. TOTAL'de düser.

Gerci ben hep böyle yazdim mi yükseliyoruz. :D

KPA'nin kurgusu Ezel'in adamina ait ise süper diyecek söz yok :D

Agir derecede durgun bir bölümdü bence de. Heyecan sifir. Yarin iki grupta da 10 reyting alirsak sürpriz olur. AB'yi gecen hafta 10 altinda kapattik zaten. TOTAL'de düser.

Gerci ben hep böyle yazdim mi yükseliyoruz. :D

KPA'nin kurgusu Ezel'in adamina ait ise süper diyecek söz yok :D
Mahir ve Nazif Baba'nın hatrına izledim diyebilirim.
Cem Karcı'nın yönettiği bölümler hemen kendini belli ediyor: Anlamsız diyaloglar,heyecansız upuzun sahneler, amatör figüranlar!Bu bölümü izlerken çok sıkıldım süreside uzun olunca çekilmiyor.

Evet bu bölüm baya durgun hatta komediyede yer vediler bu bölüm:X İlkkez komedi müziği duydum Karadayı'da yada Toygar Işıklı'dan :X

Evet bu bölüm baya durgun hatta komediyede yer vediler bu bölüm:X İlkkez komedi müziği duydum Karadayı'da yada Toygar Işıklı'dan :X

Kahve sahnesindeki müzik mi? :D

Mahir ve Nazif Baba'nın hatrına izledim diyebilirim.
Cem Karcı'nın yönettiği bölümler hemen kendini belli ediyor: Anlamsız diyaloglar,heyecansız upuzun sahneler, amatör figüranlar!Bu bölümü izlerken çok sıkıldım süreside uzun olunca çekilmiyor.

Aynen, bu bölüm baydi.

Evet o sahne :X

Karadayı'mı sarmıyor(b) Bilmem ben her haliyle seviyorum. Survivor'da bu sene beni sarmıyor. Geçen sene haftasonlari izlerdim bu senekilerde iş yok (bence)
Survivor sarmıyor.:) Önceki yıllar daha iyiydi tabi bunu izleyerek gördüm boşa konuşmuyorum,Dün izledim programı
Bu akşam da herhafta olduğu gibi reklam aralarında izledim.:)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06