İyimiş.Dogru. Sezon finali dügün.
Sevkiyatta yardim edecek. Tam Kabadayi tipi var.![]()
İyimiş.Dogru. Sezon finali dügün.
Sevkiyatta yardim edecek. Tam Kabadayi tipi var.![]()
Bütün bunlar oluyor da, bakan bey çıkıp bunları ben yaptım feride mahir'i bırak mu diyecek?
Feride hep Mahir'lerin evine yerleşiyor haberi yok.![]()
Sokakta yatacakları hali yok kiralıkda olsa başlarını sokacak bir ev bulacaklar,Feride'yide kapıda bırakmazlar.Ev de gidecek elden.
Sokakta yatacakları hali yok kiralıkda olsa başlarını sokacak bir ev bulacaklar,Feride'yide kapıda bırakmazlar.![]()
Orhan'ın cezaevinden gönderdiği para var döşeklerin arasında onu kullansınlar.Hani para?
Daha gecen bölüm kömür istediler.![]()
Orhan'ın cezaevinden gönderdiği para var döşeklerin arasında onu kullansınlar.
Kötü günler için saklamıştı anası.
Nazif Baba sokakta kalmaz herkes evini açar.Nazif Baba kabul etmez o parayi.![]()
Nazif Baba sokakta kalmaz herkes evini açar.
Dizinin sonunda çekimler sırasında hiçbir hayvana zarar verilmemiştir yazısını anlayan beri gelsin.![]()
Hayvan yok ki ortadaOrmanda cekim yaptilar ondandir.![]()
Hayvan yok ki ortada![]()
Bu bölümün yönetmeni Cem Karcı'ydı yarın düşüş kaçınılmaz.Niye arabadaki iki hayvan, hayvan degil mi![]()
Bu bölümün yönetmeni Cem Karcı'ydı yarın düşüş kaçınılmaz.
Birde azönce dikkat ettim Kara Para Aşk'ın kurgusu Ezel'de olduğu gibi Serdar Çakular'a ait.![]()
Mahir ve Nazif Baba'nın hatrına izledim diyebilirim.Agir derecede durgun bir bölümdü bence de. Heyecan sifir. Yarin iki grupta da 10 reyting alirsak sürpriz olur. AB'yi gecen hafta 10 altinda kapattik zaten. TOTAL'de düser.
Gerci ben hep böyle yazdim mi yükseliyoruz.
KPA'nin kurgusu Ezel'in adamina ait ise süper diyecek söz yok![]()
Evet bu bölüm baya durgun hatta komediyede yer vediler bu bölümİlkkez komedi müziği duydum Karadayı'da yada Toygar Işıklı'dan
![]()
Mahir ve Nazif Baba'nın hatrına izledim diyebilirim.
Cem Karcı'nın yönettiği bölümler hemen kendini belli ediyor: Anlamsız diyaloglar,heyecansız upuzun sahneler, amatör figüranlar!Bu bölümü izlerken çok sıkıldım süreside uzun olunca çekilmiyor.
Reklam aralarında Survivor'u izliyorum eleştirmek istemiyorum ama geçen yılardaki gibi sarmıyor.Kahve sahnesindeki müzik mi?
Aynen, bu bölüm baydi.
Reklam aralarında Survivor'u izliyorum eleştirmek istemiyorum ama geçen yılarda ki gibi sarmıyor.@Forumdash
Evet o sahneKahve sahnesindeki müzik mi?
Aynen, bu bölüm baydi.
Karadayı'mı sarmıyorReklam aralarında Survivor'u izliyorum eleştirmek istemiyorum ama geçen yılardaki gibi sarmıyor.@Forumdash
Survivor sarmıyor.Evet o sahne
Karadayı'mı sarmıyorBilmem ben her haliyle seviyorum. Survivor'da bu sene beni sarmıyor. Geçen sene haftasonlari izlerdim bu senekilerde iş yok (bence)