Normalde izliyordum da bu sezon başlarında sıktı diye bırakmıştım bizimkiler bakıyor evde ben de mecburen az biraz izliyorum.Karadayı'yı izliyormudun sen?İleti gönderirim bundan böyle gelir iki yorum yaparsın.
Normalde izliyordum da bu sezon başlarında sıktı diye bırakmıştım bizimkiler bakıyor evde ben de mecburen az biraz izliyorum.Karadayı'yı izliyormudun sen?İleti gönderirim bundan böyle gelir iki yorum yaparsın.
Büyük lafı dinle geç otur aileyle vakit geçir #Karadayı varken Turab** mı izlenirNormalde izliyordum da bu sezon başlarında sıktı diye bırakmıştım bizimkiler bakıyor evde ben de mecburen az biraz izliyorum.
dinliyorum işte bak yoksa bu sezon dönmezdim diziyeBüyük lafı dinle geç otur aileyle vakit geçir #Karadayı varken Turab** mı izlenir
Zaten senin Orhan için 3.sezonun temelleri atılıyordinliyorum işte bak yoksa bu sezon dönmezdim diziye
aa evet orhan nasıl sevindi ama babasının serbest kaldığını öğrenince hayırlı evlat bee ) geçen bölüm de hapiste bile ailesini düşündü para bıraktı o da olmasa tadı tuzu kalmayacak dizininZaten senin Orhan için 3.sezonun temelleri atılıyor
Ama varyaaa Safiy'nin gerçek yüzünü gördük Parayı görünce aklına hiç nerden bulur eder demedi sevindirik oldu kadınaa evet orhan nasıl sevindi ama babasının serbest kaldığını öğrenince hayırlı evlat bee ) geçen bölüm de hapiste bile ailesini düşündü para bıraktı o da olmasa tadı tuzu kalmayacak dizinin
o melaune de mahir bıraktı sanmıştır kesin .sssAma varyaaa Safiy'nin gerçek yüzünü gördük Parayı görünce aklına hiç nerden bulur eder demedi sevindirik oldu kadın
Yok beee, Orhan'ın bıraktiğini anladi resim bırakmişlardi zateno melaune de mahir bıraktı sanmıştır kesin .sss
Yarın kaç reyting bekliyorsun?Yok beee, Orhan'ın bıraktiğini anladi resim bırakmişlardi zaten
Olurmu olur.Mahir seneye nasıl intikam alacak bilemiyoruz.Sezon finalinde söyle bir tahminin var: Necdet,Nazif babayi vurarak öldürecek
Zamanla Yaşayan Adamın Saati Durmaz !
Sezon finalinde çok şey olucakOlurmu olur.Mahir seneye nasıl intikam alacak bilemiyoruz.
Benim beğendiklerim hep düşük çıkıyor bunu da sabırsızlıkla beklediğimi düşünrsek hepten düşmesi kaçınılmaz Youtube izlenme oranlari da düşük. TNS sanki youtubeye göre de orantılıyorYarın kaç reyting bekliyorsun?
11 civar alır gineBenim beğendiklerim hep düşük çıkıyor bunu da sabırsızlıkla beklediğimi düşünrsek hepten düşmesi kaçınılmaz Youtube izlenme oranlari da düşük. TNS sanki youtubeye göre de orantılıyor
Nazif baba öldürülürse Mahir bıçağı eline alıp Taksim meydanına çıkıp saldırır herkeseSezon finalinde çok şey olucak
ben cigerini bilirim o kenafir gozlunun şaka bir yana onlar yüzüne böyle oldu zaten orhanYok beee, Orhan'ın bıraktiğini anladi resim bırakmişlardi zaten
Benim totemim var sen erken kalkıp reyting sonuçlarına bakıp bana ileti gönderince 12 alıyoruz.Benim beğendiklerim hep düşük çıkıyor bunu da sabırsızlıkla beklediğimi düşünrsek hepten düşmesi kaçınılmaz Youtube izlenme oranlari da düşük. TNS sanki youtubeye göre de orantılıyor
Orhan'ın sütü bozukmuş derler ya öyle bişey galiba Askerden önce de sonra da hala da öyle Ne yapmişlarsa küççükken garibanaben cigerini bilirim o kenafir gozlunun şaka bir yana onlar yüzüne böyle oldu zaten orhan