Karadayı 67.Bölüm Yorumları

Üstteki şiirin bir mısrasını boşuna yazmadım. Şeytan ayrıntılarda gizlidir :D

@sürgünüm; final/sezon finali kararını biz de bilmiyoruz. Senaryo takımı mayıs başı gibi belirleyecek kararı ama bence final olur çünkü senaristler çok yoğun 4 dizi ile uğraşıyorlar. Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk ve Endemol'ün dizi prototipi.
Kim ölüyor 😕 :T

Mehmet Saim Bey Ferideyi vermezse bu Mahir Kara ferideyi kaçırır demedi demeyin...:)

BlDIpELCIAAfJbI.jpg

Üstteki şiirin bir mısrasını boşuna yazmadım. Şeytan ayrıntılarda gizlidir :D

@sürgünüm; final/sezon finali kararını biz de bilmiyoruz. Senaryo takımı mayıs başı gibi belirleyecek kararı ama bence final olur çünkü senaristler çok yoğun 4 dizi ile uğraşıyorlar. Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk ve Endemol'ün dizi prototipi.
3.sezon kesinleşmedimi öyle biliyorduk biz (b)(b)(b)

İki sezondur ters köşe olmaktan bi hal olduk bu kez Mehmet Saim Bey ters köşe olsun lütfen! :)

Keşke bilebilsem :( Ama isteme varsa sezon finali düğün olacak, e gerisini de siz getirin :(

Daha belli değil. Mayıs başı gibi belli olacak.
Turgut Savcı'yı onun içinmi öldürdüler acaba,Nazif Baba'da içerden çıktı.Ama bu reytingler göz önündeyken dizi tutturmanın zor olduğu bu zamanlarda bitirmezler gibi..:)

@Forumdash sen mesajlarımı beğenesin diye yazmıyorum.:) Gel sende yaz iki mesaj

Turgut Savcı'yı onun içinmi öldürdüler acaba,Nazif Baba'da içerden çıktı.Ama bu reytingler göz önündeyken dizi tutturmanın zor olduğu bu zamanlarda bitirmezler gibi..:)

@Forumdash sen mesajlarımı beğenesin diye yazmıyorum.:) Gel sende yaz iki mesaj
Ben hala isteme olayını sabırsızlıkla bekliyorum :X

Bakın ahada buraya yazdım. Mehmet Saim gece uyumadım düşündüm dedi. Flashback olacak.

Bu dizide mutluluk 1 bölüm bize bir!! :( :(

Bu arada @batuhankaralar ölüm yazdıysa buraya not geçeyim: Nazif Baba hakkını nasıl öderim dedi. Eğer düğün olursa o düğünde Nazif baba ölür ve 3. sezon intikam olur.

Mahir'in çiçek aldiği yer ilknur'un iplikçi dükkanın oldugu yer (pasaj) değil mi??? Orasıysa Yasin'e gerek yoktu ki:X

Bakın ahada buraya yazdım. Mehmet Saim gece uyumadım düşündüm dedi. Flashback olacak.

Bu dizide mutluluk 1 bölüm bize bir!! :( :(

Bu arada @batuhankaralar ölüm yazdıysa buraya not geçeyim: Nazif Baba hakkını nasıl öderim dedi. Eğer düğün olursa o düğünde Nazif baba ölür ve 3. sezon intikam olur.
Felaket tellalı gibisin:( :T