Atatürk'ün en güzel cumhuriyet evlatlarından birisin dedi ya ölürüm .. Adamsın Nazif BabaNazif Baba ağlattı..
Atatürk'ün en güzel cumhuriyet evlatlarından birisin dedi ya ölürüm .. Adamsın Nazif Baba
Aynen.Senaristleri tebrik etmek lazım Atv'nini buyruğu altına girmedikleri için..Huzur Sokağı'nın senaristi Başbakan'a muhalefet ettiği gerekçesiyle diziden kovulmuşlardı.Göndermenin önde gideni.
Aynen.Senaristleri tebrik etmek lazım Atv'nini buyruğu altına girmedikleri için..Huzur Sokağı'nın senaristi Başbakan'a muhalefet ettiği gerekçesiyle diziden kovulmuşlardı.
turgutun babasının gösterilmemesi daha büyük bir eksiklik oldu bence en azından morgta turgutun yanına gelip bir iki güzel laf söyleyebilirdi mutlaka olması gereken bir sahneydi ama adam mezarına bile gelmedi turgutunDizinin ana senaryosu bitti sayilir. Artik bastakilerin kafalarini ezmek gerek.
Yalniz durusmada süleymanin hanimini neden yoktu anlamak güc. Bir özür dilemesi gerekti.
Fırıldak adam ya her yöne eğiliyookadar itici sinir bozucu bir rolu olmasına rağmen serdarı seviyorum nedense
Köreltilmiş zihniyet böyle birşey olsa gerek. Bölücübaşının adından rahatsız olmazlar ama!Sıla Türköne @silatrkn 13 dk.
"Atatürk'ün en güzel cumhuriyet kızlarından birisin", Karadayı yı bitiren cümle. Daha da izlemem. Zaten sırf Kenan var diye, neyse.
Atatürk Cumhuriyet'i lafından rahatsız olmuş.
9 Haziran'da mı final yapıyor Karadayı..Çok geç geldim eve ya kaç gündür böyle foruma bile gelemiyorumAma güzel haberlerim var..
Sevmek sevildiğini bile farketmeden
Yaklaştıkça ölüm soğuk bir yağmur gibi
Sevmek zehir zemberek ve yürekten
Gecikerek de olsa vuruşur gibi
Sevmek için geç ölmek için erken.. (Atilla İlhan)
9 Haziran'ı bekleyin diyorum başka birşey demiyorumBu da günler sonra patlattığım dev bomba olsun
Ne bombası yine? Merak ettim.Çok geç geldim eve ya kaç gündür böyle foruma bile gelemiyorumAma güzel haberlerim var..
Sevmek sevildiğini bile farketmeden
Yaklaştıkça ölüm soğuk bir yağmur gibi
Sevmek zehir zemberek ve yürekten
Gecikerek de olsa vuruşur gibi
Sevmek için geç ölmek için erken.. (Atilla İlhan)
9 Haziran'ı bekleyin diyorum başka birşey demiyorumBu da günler sonra patlattığım dev bomba olsun
Üstteki şiirin bir mısrasını boşuna yazmadım. Şeytan ayrıntılarda gizlidirNe bombası yine? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?