Karadayı 67.Bölüm Yorumları

Nazif Baba ağlattı..

nazif babanın ağlarken içten gülmesine bayılıyorum muhteşem yapıyor sevinçle üzüntüyü aynı anda ifade edebiliyor :bhr:

Büyük konuştun..!!

BlM-zAbIUAAz-CS.jpg

okadar itici sinir bozucu bir rolu olmasına rağmen serdarı seviyorum nedense :kiki::kiki:

Dizinin ana senaryosu bitti sayilir. Artik bastakilerin kafalarini ezmek gerek.

Yalniz durusmada süleymanin hanimini neden yoktu anlamak güc. Bir özür dilemesi gerekti.

Dizinin ana senaryosu bitti sayilir. Artik bastakilerin kafalarini ezmek gerek.

Yalniz durusmada süleymanin hanimini neden yoktu anlamak güc. Bir özür dilemesi gerekti.
turgutun babasının gösterilmemesi daha büyük bir eksiklik oldu bence en azından morgta turgutun yanına gelip bir iki güzel laf söyleyebilirdi mutlaka olması gereken bir sahneydi ama adam mezarına bile gelmedi turgutun :kiki::kiki:

Çok geç geldim eve ya kaç gündür böyle foruma bile gelemiyorum :( Ama güzel haberlerim var..

Sevmek sevildiğini bile farketmeden
Yaklaştıkça ölüm soğuk bir yağmur gibi
Sevmek zehir zemberek ve yürekten
Gecikerek de olsa vuruşur gibi
Sevmek için geç ölmek için erken.. (Atilla İlhan)

9 Haziran'ı bekleyin diyorum başka birşey demiyorum :D Bu da günler sonra patlattığım dev bomba olsun :)

Çok geç geldim eve ya kaç gündür böyle foruma bile gelemiyorum :( Ama güzel haberlerim var..

9 Haziran'ı bekleyin diyorum başka birşey demiyorum :D Bu da günler sonra patlattığım dev bomba olsun :)
9 Haziran'da mı final yapıyor Karadayı..

Ne bombası yine? Merak ettim. :D

Ne bombası yine? Merak ettim. :D
Üstteki şiirin bir mısrasını boşuna yazmadım. Şeytan ayrıntılarda gizlidir :D

@sürgünüm; final/sezon finali kararını biz de bilmiyoruz. Senaryo takımı mayıs başı gibi belirleyecek kararı ama bence final olur çünkü senaristler çok yoğun 4 dizi ile uğraşıyorlar. Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk ve Endemol'ün dizi prototipi.