Karadayı 63.Bölüm Fragmanı

2 hafta kaçmalarını bekledik gerçekleşmeyeceğini bile bile...
Dizimize biraz daha çekidüzen istiyoruz bukadar vurdumduymazlık fazla,eskiden fragmanlar dizi bitince yayınlanırdı şimdi nerdeyse haftasonu çıkıyor.:)

hep öyle bişeyler olsun diye bekliyoruz ama fragman çok yanıltıcı oluyor diziye bakıyoruz fragmanla alakası yok :)
Mahir ne teklif edebilir ki Turgut'a Yukarıdakileri açıkla canınımı bağışlayayım dicek ne diyecek?

2. Fragman gayet güzel olmus. Turgut'un o gözündeki korkuyu gördük ya artik dahasi gelir insallah :A

Bu kötü oldu işte! @ABAY_06 @Forumdash @destere

BisPsLkCMAE1RJR.jpg
Kötü olan ne??? Sonraki postlari da okudum haber linki var mı?

Kötü olan ne??? Sonraki postlari da okudum haber linki var mı?
Kötü olan Mahir'in seneye devam etmeyecek olmasıydı.Diziyi izlemezdim muhakkak sevdiğim diziye yazık olacaktı .Ya tadında bitirmeliler yada Mahir ile yola devam etmeliler.

Neyse ki haber yalanlandı.:)

Kötü olan Mahir'in seneye devam etmeyecek olmasıydı.Diziyi izlemezdim muhakkak sevdiğim diziye yazık olacaktı .Ya tadında bitirmeliler yada Mahir ile yola devam etmeliler.

Neyse ki haber yalanlandı.:)
Keşke .sezon onayı filan olmasaydı:( Gerçi artık dizi tturmak çok zor onlarida anlıyorum:( Ama umarim süresi kısalır daha zevk alacaği bir olmaya devm eder. Kenan dizinin süresini filan iyice bahane ettiğine göre yorulmuş belli ki. Diziye Ergenokoncu'lara destek için yeni senaristler gelsin. Ezel'i yazanlardan birisi:X (özellikle Kerem Deren)

Keşke .sezon onayı filan olmasaydı:( Gerçi artık dizi tturmak çok zor onlarida anlıyorum:( Ama umarim süresi kısalır daha zevk alacaği bir olmaya devm eder. Kenan dizinin süresini filan iyice bahane ettiğine göre yorulmuş belli ki. Diziye Ergenokoncu'lara destek için yeni senaristler gelsin. Ezel'i yazanlardan birisi:X (özellikle Kerem Deren)
Ergenokonculara destek kısmını anlayamadım?:)

Dizinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ya, Forumdash kısaca bu ikiliye Ergenekoncular diyor. 🙂
Daha yaşım 30 üstü bende genç sayılırım ama zamane gençlerin mesaj dillerinden anlayamıyorum,cep telefonuma gelen mesajlardan bahsetmiyorum bile..:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato