Aklıma gelmedi değil. Bazı yerlerde Mehmet Saim mektubu değiştirecek diyorlar...
yine kötüler bir sıfır önde gibi iyilere sıra gelmiyor bir türlü
Aklıma gelmedi değil. Bazı yerlerde Mehmet Saim mektubu değiştirecek diyorlar...
yine kötüler bir sıfır önde gibi iyilere sıra gelmiyor bir türlü![]()
Ama M.Saim Bey ile Turgut'un papaz olduğu günleride gördük ya Artık Turgut birilerinin kucağına oturabilir.yine kötüler bir sıfır önde gibi iyilere sıra gelmiyor bir türlü![]()
Ne yapılmak isteniyor anlamış değilim.Saçmalamasalar bari güzelim dizimize yakışmıyor bunlar 3 haftadır bir mektub peşinde koşturup duruyoruz.
Ama M.Saim Bey ile Turgut'un papaz olduğu günleride gördük ya Artık Turgut birilerinin kucağına oturabilir.![]()
Dizimize biraz daha çekidüzen istiyoruz bukadar vurdumduymazlık fazla,eskiden fragmanlar dizi bitince yayınlanırdı şimdi nerdeyse haftasonu çıkıyor.2 hafta kaçmalarını bekledik gerçekleşmeyeceğini bile bile...
Mahir ne teklif edebilir ki Turgut'a Yukarıdakileri açıkla canınımı bağışlayayım dicek ne diyecek?hep öyle bişeyler olsun diye bekliyoruz ama fragman çok yanıltıcı oluyor diziye bakıyoruz fragmanla alakası yok![]()
Dizimize biraz daha çekidüzen istiyoruz bukadar vurdumduymazlık fazla,eskiden fragmanlar dizi bitince yayınlanırdı şimdi nerdeyse haftasonu çıkıyor.![]()
Senaristlerin iki dizisi var başka yapımcı nerden çıktı anlamadık.Neyse bu hafta da bölüm bittikten sonra yayınladılar. Darısı diğer haftalara..
Senaristlerin iki dizisi var başka yapımcı nerden çıktı anlamadık.![]()
Tamda onu paylaşmak için geldim.sağolasın.Ve senaristimizden cevap geldi.
eylemmmc @canpolatozkok 2 dk.
Karadayı ailesi.. Bizsiz#karadayı olmaz.. 3. Sezon da Mahir ile Feride'nin kaderi bize teslim..
Tamda onu paylaşmak için geldim.sağolasın.![]()
Ve senaristimizden cevap geldi.
eylemmmc @canpolatozkok 2 dk.
Karadayı ailesi.. Bizsiz#karadayı olmaz.. 3. Sezon da Mahir ile Feride'nin kaderi bize teslim..
Kötü olan ne??? Sonraki postlari da okudum haber linki var mı?
Kötü olan Mahir'in seneye devam etmeyecek olmasıydı.Diziyi izlemezdim muhakkak sevdiğim diziye yazık olacaktı .Ya tadında bitirmeliler yada Mahir ile yola devam etmeliler.Kötü olan ne??? Sonraki postlari da okudum haber linki var mı?
Keşke .sezon onayı filan olmasaydıKötü olan Mahir'in seneye devam etmeyecek olmasıydı.Diziyi izlemezdim muhakkak sevdiğim diziye yazık olacaktı .Ya tadında bitirmeliler yada Mahir ile yola devam etmeliler.
Neyse ki haber yalanlandı.![]()
Ergenokonculara destek kısmını anlayamadım?Keşke .sezon onayı filan olmasaydıGerçi artık dizi tturmak çok zor onlarida anlıyorum
Ama umarim süresi kısalır daha zevk alacaği bir olmaya devm eder. Kenan dizinin süresini filan iyice bahane ettiğine göre yorulmuş belli ki. Diziye Ergenokoncu'lara destek için yeni senaristler gelsin. Ezel'i yazanlardan birisi
(özellikle Kerem Deren)
Dizinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ya, Forumdash kısaca bu ikiliye Ergenekoncular diyor. 🙂Ergenokonculara destek kısmını anlayamadım?![]()
Daha yaşım 30 üstü bende genç sayılırım ama zamane gençlerin mesaj dillerinden anlayamıyorum,cep telefonuma gelen mesajlardan bahsetmiyorum bile..Dizinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ya, Forumdash kısaca bu ikiliye Ergenekoncular diyor. 🙂