Ben de anlamazdım, Forumdash'ın daha önceki mesajlarından biliyorum.Daha yaşım 30 üstü bende genç sayılırım ama zamane gençlerin mesaj dillerinden anlayamıyorum,cep telefonuma gelen mesajlardan bahsetmiyorum bile..![]()
Ben de anlamazdım, Forumdash'ın daha önceki mesajlarından biliyorum.Daha yaşım 30 üstü bende genç sayılırım ama zamane gençlerin mesaj dillerinden anlayamıyorum,cep telefonuma gelen mesajlardan bahsetmiyorum bile..![]()
O değilde ne bereketli fragman açmışım 6 sayfa olmuş,geçen haftakine baktım tek sayfaBen de anlamazdım, Forumdash'ın daha önceki mesajlarından biliyorum.![]()
Aynen öyleDizinin senaristleri Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ya, Forumdash kısaca bu ikiliye Ergenekoncular diyor. 🙂
Ama ben o zamane gençleri yaşinda değilim kiDaha yaşım 30 üstü bende genç sayılırım ama zamane gençlerin mesaj dillerinden anlayamıyorum,cep telefonuma gelen mesajlardan bahsetmiyorum bile..![]()
Hacı lafımız meclisden dışarıydı.Aynen öyleİsim unutkanliğim var
Ama ben o zamane gençleri yaşinda değilim kiUzun zamandır mesajlaşiyoruz görmüşssündür öyle dediğim bir postu diye demiştim
Neyse işte. Kerem Deren de gelsin
![]()
Hayır 😕 Twitter'da değilim.Dizi haberleri açıcam birazdan onlari okuyordum. Arama linki atabilirmisin merak ettimHacı lafımız meclisden dışarıydı.
Geceden beri uzay twitleri okuyorum sen ne olup bittiğini biliyormusun?![]()
Uzay istasyonundan canlı yayın görüntüler izliyorum.Twitterda Başbakan hakkında zekice capslar var bakmanı tavsiye ederim.Hayır 😕 Twitter'da değilim.Dizi haberleri açıcam birazdan onlari okuyordum. Arama linki atabilirmisin merak ettim![]()
NAsa geçen sene de böyle canlı yayınlar yapıyordu. Ama haberin çeriği şuymuşUzay istasyonundan canlı yayın görüntüler izliyorum.Twitterda Başbakan hakkında zekice capslar var bakmanı tavsiye ederim.
Canlı yayın linki: http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream