Karadayı 63.Bölüm Fragmanı

turğut idam edilmeden bu iş bitmez ..

şimdi bu fragmanda gördüğümüz sahne önümüzdeki bölümün son sahnesi ondan önce neler neler izlemek zorunda katlanacağız kimbilir :)
Erler Film'in komedilerinde olduğu gibi hikayeyi tekrar başlatıp çözüyorlar.:)

Yerli diziler yersiz uzun! Evet. Bende izleyici olarak destekliyorum .:)

Yerli diziler yersiz uzun! Evet. Bende izleyici olarak destekliyorum .:)

mesela bugünkü bölüm ilk 1 buçuk saat resmen çile çektik diziyi uzata uzata fokunu çıkarıyorlar tüm heyecan son sahneye bırakılıyor 3 saatlik kısımda son yarım saat çık boşa geçen zaman demektir onun yerine üç tane yabancı dizi izlerim :)

Acaba senaristin bahsettiği hikayenin hızlanıp viraj alması bu bölümde mi sorusunu getirtti. :) Fragmanın çıkması iyi oldu.

Demeden senarist açıklamış. :D

Turgut'un serbest kalması seyirci ve hikaye için bir viraj değil. Geri sayım falan deniliyor. Kestirmek güç. :)
İki ihtimal vardı birincisi Turgut'un yargılanıp sebest kalması Mahir'de mahkeme kararına gülüyordur nasıl beraat oluyor diye!ikincisi ise Mehmet saim Bey oğlu Melih'in durumu ortaya çıkmasın diye bişeyler yaptı.:)

İki ihtimal vardı birincisi Turgut'un yargılanıp sebest kalması Mahir'de mahkeme kararına gülüyordur nasıl beraat oluyor diye!ikincisi ise Mehmet saim Bey oğlu Melih'in durumu ortaya çıkmasın diye bişeyler yaptı.:)

Fragman erken çıksın dedim ama kafa karışıklığı oldu şimdi de. İki ihtimal de düşündürücü. :)

sizin yazdığıniz dizinin senaryosunu anasıni av...ni.. haftalardir feyk feyk.. yeter lan. kaç kez "tam da hah şimdi" dedirttiniz. kaç tane devamı olmayan dallara budaklandirdiniz senaryoyu.. akın hakim ölür mektup babaya gider baba mektubu şömineye atar yanar kül olur.. vs vs

sadece şunu söylemek istiyorum, bu tarz heyecanlar bu "acabalar" izleyiciye haz vermiyor bilakis yaptığıniz işten tiksindiriyor. hayır dizide umudun da acabalarin da merakların da acı da olsa bi lezzeti olur di mi? madem akın hakim ölecek madem mektup yanacak 2 bölümdür bize neyi izletiyorsunuz? gereksiz kuru umutlar.. ikinci sezon senaryosu zaten komple amacına ulaşmayan ve yeni bir yol açmayan çıkmaz sokaklarla, gereksiz ani gelişmelerle dolu.. ucu hiç bi yere çıkmıyor.. tıkandıniz hazirana kadar sündürün tabi konuyu. siz ikinizin adını bi kenara yazdım kızlar. bi daha sizin yazdığıniz hiç bir diziyi filmi takip etmeyeceğim.

bir şekilde bulaşıp izle(meyeceğim)diğim türk dizisi

bir senaryo bu kadar mı kötü karakterleri haklı çıkartır ve işleri onların lehine yoluna koyar arkadaş! iyi karakterlerin haksızlığı ortaya çıkartmak için bulduğu en ufak kırıntılar bile her defasında kötü karakterlerin kucağına hoppadanak düşer mi yaa? yok artık! dizi kabak gibi tuttu tabii, hatta zirve yaptı. sen de(senarist sana diyom!) arabeske, bol acıya meyilli türk halkını iyice acılandır, dizinin manyağı yap ve efsane ol öyle mi? yok ya! saçmalıyorsun aslında farkında mısın? mesela bugün ki son sahne de dizideki iyilere dair bir kırıntı bulunacağı sıra reklam girdi arkadaş! ve ben de aynen "ananın ..ı ya, izlemiyorum artık ..k!" diyerek kalktım yerimden.. kaptırdığımdan değil, izleyici olarak benimle dalga geçen bu alemci kafaların dizisini, senaryosunu ne s....ri .oksa işte onu koyun halkım gibi izlemiycem ..k. ...rin gidin, ben hariç milleti parmağınızda oynatın!! ohh bu aptal esaretten kurtuldum sizin keskin ve ipince senarist zekanız sayesinde.. açık verip beni uyandırdığınız için sağolun.. ohh özgürlük...

ekşi sözlükten bu akşama dair 2 yorum :F @yakup09 @destere @Forumdash @sürgünmü millet gaelyana gelmiş :F sonra emre neden karadayı izlemiyor,emre niye kradayı hakkında olumlu düşünmüyor,emre neden kaliteli değil diyor ayyy iyice nursele bağladım @EveN :F

bir şekilde bulaşıp izle(meyeceğim)diğim türk dizisi

bir senaryo bu kadar mı kötü karakterleri haklı çıkartır ve işleri onların lehine yoluna koyar arkadaş! iyi karakterlerin haksızlığı ortaya çıkartmak için bulduğu en ufak kırıntılar bile her defasında kötü karakterlerin kucağına hoppadanak düşer mi yaa? yok artık! dizi kabak gibi tuttu tabii, hatta zirve yaptı. sen de(senarist sana diyom!) arabeske, bol acıya meyilli türk halkını iyice acılandır, dizinin manyağı yap ve efsane ol öyle mi? yok ya! saçmalıyorsun aslında farkında mısın? mesela bugün ki son sahne de dizideki iyilere dair bir kırıntı bulunacağı sıra reklam girdi arkadaş! ve ben de aynen "ananın ..ı ya, izlemiyorum artık ..k!" diyerek kalktım yerimden.. kaptırdığımdan değil, izleyici olarak benimle dalga geçen bu alemci kafaların dizisini, senaryosunu ne s....ri .oksa işte onu koyun halkım gibi izlemiycem ..k. ...rin gidin, ben hariç milleti parmağınızda oynatın!! ohh bu aptal esaretten kurtuldum sizin keskin ve ipince senarist zekanız sayesinde.. açık verip beni uyandırdığınız için sağolun.. ohh özgürlük...

ekşi sözlükten bu akşama dair 2 yorum :F @yakup09 @destere @Forumdash @sürgünmü millet gaelyana gelmiş :F sonra emre neden karadayı izlemiyor,emre niye kradayı hakkında olumlu düşünmüyor,emre neden kaliteli değil diyor ayyy iyice nursele bağladım @EveN :F

yazılanlara sonuna kadar katılıyorum az bile yazmışlar senaristler milleti mal zannediyor yaymışlar arkayı bir taraflarıyla senaryo yazıyorlar :))

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06