Deme öyle yaaa en gereksiz karakterlerin başında geliyorDamat ölmez ölmemeli![]()
Deme öyle yaaa en gereksiz karakterlerin başında geliyorDamat ölmez ölmemeli![]()
Küçük Nazif gideceklerini kaçırdı ağzından..Herkes öldü bi şu damat ölmedi😡
Ibrahim Tatlıses.
"Türkiyeyi ağlattınız HAKİME hanım..!!!"
Yasin daha damat olmadı kardeşim.Ben de damat diyince Yasin'i söylüyorsunuz sandım Bülent ölse de olur![]()
Küçük damat o benim gözümdeYasin daha damat olmadı kardeşim.
Oya Doğan'dan daha iyi Imparator. Ne güzel dizileri izliyor, yorumluyor Twitter'dan.Ben de damat diyince Yasin'i söylüyorsunuz sandım Bülent ölse de olur
İbrahim Tatlıses @imparatoribo 16 dk.
Süpersin hakime hanım "Bergüzar Korel" beni de ağlattın ya...
Duble![]()
![]()
oh aytoşu iyi benzetmişler elleri dert görmesin dövenlerin beter olsun Allah ın ördek dudaklısı@destere bu mesaja vereceği ceapla kesin ban yer
![]()
songül kocaman çocuğa çişini yaptırıcakmış daha neler duyucaz bakalım aaaa 😱😱😱
![]()
ohaaa onuda kendiniz becerin artıkkaradayı bu hafta geç reklama girdi sanırım ya da bana öyle geldi ..
çık la konumuzdan))
songül banada öyle bir teklifle gelse bende reddetmem yaşla ne alaka))
ohaaa onuda kendiniz becerin artık![]()
Evet 15 dk geç girdikaradayı bu hafta geç reklama girdi sanırım ya da bana öyle geldi .
Ölüm acısıyla nasıl çökülür gör @xemrexxx Mahidevrena'a oyunculuk dersi veriyor Berguzar0 Makyajsız çöküş hallerini gör
![]()
Evet 15 dk geç girdi![]()
ahahahşimdi @xemrexxx cevap olarak- mahidevran bundan 500 yıl önce ağlamış, zamanla ağlama taktikleri değişti diye bir cevap verirse şaşırmam
güçlü bir rakipmi var karşıda sebep ney acaba![]()