Maskeli Fedai
Favori Üye
Twitterın var işte söyle senaristlere Yasin ölmemeliBana ne bagiriyorsun ben mi yaziyorum senaryoyu
Twitterın var işte söyle senaristlere Yasin ölmemeliBana ne bagiriyorsun ben mi yaziyorum senaryoyu
Twitterın var işte söyle senaristlere Yasin ölmemeli
Hem daha feridenin babasının suçları ortaya çıkacak .O konularda Mahir tek başına birşey yapamaz.Yasin ona yardım eder felanSanmiyorum aga
Hem daha feridenin babasının suçları ortaya çıkacak .O konularda Mahir tek başına birşey yapamaz.Yasin ona yardım eder felan
Mahir&Feride FanClub var twitter'da 2500 kişiden oluşuyor(hepside bayan galiba)
Mahir&Feride aşk sahneleri yatmezmiş gibi yeni yine yeniden senaristleri baskı altına alıyorlar daha fazla aşk sahneleri yazmaları için.
ÖlmeyecekBen bu bölüm ölecek demiyorum kiama bir gün ölecek
Bölüm fotoraflarına bayıldım.gördünmü?ilginçtir aksiyonun tavan yaptığı bölümlerden daha çok izleniyor o bakışmalı mal gibi sahneler)
Bölüm fotoraflarına bayıldım.gördünmü?
Nazif Kara asılırsa buna ters düşülür..Ben hala bu söze bagliyim;
Geciken Adalet, Adalet Degildir.
O şebekeyi çökertmek gerek..
Bana da öyle olacak gibi geliyor aga. Yasin ölür
Nazif Kara asılırsa buna ters düşülür..
Nazif Kara asılacakmış gibi bir his var içimde..sen ne düşünüyorsun?Bence Nazif Kara asilirsa o söz cuk oturur. Geciken Adalet, yani asildiktan sonra gelen adalet. O zaman adalet gelse ne olur, gelmese ne olur. Adalet degil yani
Yasin ölmez İnşallah Songül'ü en çok o hakediyor çünküBen hala bu söze bagliyim;
Geciken Adalet, Adalet Degildir.
O şebekeyi çökertmek gerek..
Bana da öyle olacak gibi geliyor aga. Yasin ölür
Asılırsa Mahir'i kimse tutamazNazif Kara asılacakmış gibi bir his var içimde..sen ne düşünüyorsun?
Nazif Kara asılacakmış gibi bir his var içimde..sen ne düşünüyorsun?
Yasin ölmez İnşallah Songül'ü en çok o hakediyor çünkü
Asılırsa Mahir'i kimse tutamaz
Mehmet Saim Bey'de Mahir&Feride aşkını ifşa edeceğim diyor bir baba bunu kızına nasıl reva görür..Bence de asilacak. Ve bunun sebebi Mahir-Feride aski olacak. Yargitay baskani görüyor fragmanda demedi demeyin.
Bence de hak ediyor ama elbet birileri ölecek. Bosuna hala dizide degil Osman
Mehmet Saim Bey'de Mahir&Feride aşkını ifşa edeceğim diyor bir baba bunu kızına nasıl reva görür..
Belkide Feride mesleğinden olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?