Feride anladı.![]()
Ahaha.feride anlamaya anladıda diğer baykuş küçük kafalı kadın anlamamalı)
Ben 70'li yılları kastedmedim bugünün Türkiye'sine benziyor dedimBence yanlış düşünüyorsun.Türkiye`nin 2014`ü o yıllardan bin kat daha huzurlu daha güvenli bir yerdir![]()
Ahaha.
Mahir çıkmazsa anlamaz.![]()
Bende sana katılmıyorum dedimBen 70'li yılları kastedmedim bugünün Türkiye'sine benziyor dedim![]()
Pencereden de kaçabilir.orası artık senariste kalmış o an mahiri bacadan çıkarkende gösterebilir şortla masada otururkende)
Pencereden de kaçabilir.![]()
Kızmaca darılmaca yok sen iktidarı destekliyorsun ben karşı çıkıyorum.Bende sana katılmıyorum dedim![]()
Evet. İşte pencereden görüp çıkmıştır belki.mantık şöyle çalışır? o durumda mahirin evde olması lazım normalde ??
ama daha önceki bölümlerde izlediğimiz gibi, bir şekilde mahir hissedip! önceden önlemini almış ve çıkmışta olabilir![]()
Siyaset konuşmayalım en iyisiKızmaca darılmaca yok sen iktidarı destekliyorsun ben karşı çıkıyorum.
Daha doğrusu ben güçlünün yanında yer almam herzaman mazlumun yanındayım.![]()
Çatişma sahnesi efekt olarak bana da çok ucuz geliyor. Efekt konusunda başka birileri tutulmalı. Ağaca kurşun giriyor ama duman cıkıyor bıraz ağaç kıymıklarida kopsa fena olmazdio çatışma sahnesi varya olmasaydı daha iyiydi ?
birde bakana haber veren demezmiki yine mahir yapacağını yaptı aniden dalış yapıp elimizden aldı turgutu ???
bu tarz basit saçma senaryoları niye ilave ederler anlamam daha buna benzer bir çok yer daha var da saymayayım)
ayy insan kendini bukadarda ucuza satarmı nilay 1 yüzüğü orhana tercih ediyor
şimdi orhan mahire inanmaz aralarında yine kavga çıkar ordan hapishaneden kaçar 🙄🙄
Çatişma sahnesi efekt olarak bana da çok ucuz geliyor. Efekt konusunda başka birileri tutulmalı. Ağaca kurşun giriyor ama duman cıkıyor bıraz ağaç kıymıklarida kopsa fena olmazdiNeyse işte öyle böyle 2 saatlik sürede iyi yapmaya çalişmişlar ama olmamiş
Bu bölüm 2:30'dur kesin
![]()
Gene iyiymiş2.10'muş bu bölüm.![]()
Çatişma sahnesi efekt olarak bana da çok ucuz geliyor. Efekt konusunda başka birileri tutulmalı. Ağaca kurşun giriyor ama duman cıkıyor bıraz ağaç kıymıklarida kopsa fena olmazdiNeyse işte öyle böyle 2 saatlik sürede iyi yapmaya çalişmişlar ama olmamiş
Bu bölüm 2:30'dur kesin
![]()
Gene iyiymişErken başlattiklari için 2:30 demiştim
Umarım haftaya aynı taktiği yapmazlar
![]()
ahah işte bayan bakışı dedikleri bu olsa gerek)
kız orhana zarar gelmesin istiyor sen yüzükten bahsediyorsun)
orhan falan umrunda değil bence artık 🙄
bir yüzüğe sattı işte çocuğu hapishanedeki adamımı bekleyecek yıllardır yoksa sultanlar gibi yaşayacağı bir hayatımı seçicek gerçi kendine göre haklı![]()