Karadayı 57.Bölüm Yorumları

Ah çitlembik ahh.. Yokluğunu her bölümde daha fazla hissediyoruz:)

ayy insan kendini bukadarda ucuza satarmı nilay 1 yüzüğü orhana tercih ediyor
şimdi orhan mahire inanmaz aralarında yine kavga çıkar ordan hapishaneden kaçar 🙄🙄

o çatışma sahnesi varya olmasaydı daha iyiydi ?

birde bakana haber veren demezmiki yine mahir yapacağını yaptı aniden dalış yapıp elimizden aldı turgutu ???

bu tarz basit saçma senaryoları niye ilave ederler anlamam daha buna benzer bir çok yer daha var da saymayayım :))
Çatişma sahnesi efekt olarak bana da çok ucuz geliyor. Efekt konusunda başka birileri tutulmalı. Ağaca kurşun giriyor ama duman cıkıyor bıraz ağaç kıymıklarida kopsa fena olmazdi:X Neyse işte öyle böyle 2 saatlik sürede iyi yapmaya çalişmişlar ama olmamiş:( Bu bölüm 2:30'dur kesin:A

ayy insan kendini bukadarda ucuza satarmı nilay 1 yüzüğü orhana tercih ediyor
şimdi orhan mahire inanmaz aralarında yine kavga çıkar ordan hapishaneden kaçar 🙄🙄

ahah işte bayan bakışı dedikleri bu olsa gerek :))

kız orhana zarar gelmesin istiyor sen yüzükten bahsediyorsun :))

Çatişma sahnesi efekt olarak bana da çok ucuz geliyor. Efekt konusunda başka birileri tutulmalı. Ağaca kurşun giriyor ama duman cıkıyor bıraz ağaç kıymıklarida kopsa fena olmazdi:X Neyse işte öyle böyle 2 saatlik sürede iyi yapmaya çalişmişlar ama olmamiş:( Bu bölüm 2:30'dur kesin:A

2.10'muş bu bölüm. :F

sadece keklik gibi sekişleri değil yani olayda vurulan düşen polisler var arkadada herkesin şüpheyle baktığı mahir var ve kimse mahire demiyor sen ne arıyorsun çatışmanın ortasında

mahirin kezzapla adamın çitlenbiğini yakmasına feci şekilde sinirleniyorferide..mahire dikkatli olman lazım herkes hata yapmanı bekliyor diyor ??

ama aynı mahir arabayla cezaevi arabasını takip ediyor adam vuruyor çatışmaya giriyor vurulan polislerede kimse dönüp bakmıyor :))

ahah işte bayan bakışı dedikleri bu olsa gerek :))

kız orhana zarar gelmesin istiyor sen yüzükten bahsediyorsun :))

orhan falan umrunda değil bence artık 🙄
bir yüzüğe sattı işte çocuğu hapishanedeki adamımı bekleyecek yıllardır yoksa sultanlar gibi yaşayacağı bir hayatımı seçicek gerçi kendine göre haklı :):)

orhan falan umrunda değil bence artık 🙄
bir yüzüğe sattı işte çocuğu hapishanedeki adamımı bekleyecek yıllardır yoksa sultanlar gibi yaşayacağı bir hayatımı seçicek gerçi kendine göre haklı :):)

aslında saray gibi evi varmış yılanın gitsin hayatını yaşasın kız orhanda dengesiz biri onu beklemesinede gerek yok

bana gelse ben bile bakarım kıza o derece üzüldüm haline :))