Karadayı 55.Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
aupload-wikimedia-org_wikipedia_tr_2_27_karaday_c4_b1_resim-jpg.16825

Karadayı 55.Bölüm Yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

@darksaal @XanTier @ABAY_06 @Forumdash @EveN @sürgünüm @takas @Yasin93 @WesTxCoasT @vadikızı @ozgur2113 @destere @Çiğdem- @Yakamoz-Asi
@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz

Son düzenleme:
sinanı mahirin eline verecekler bu bölüm tek isteğimiz odur evire çevire eşek sudan gelinceye kadar dövsün sünepeyi?:)

titrek aytenin hala mahirle bakışmasını doğru karşılamıyorum iyi veya kötü bulmuşsun nejdeti bari ihanet etme ? nejdet adam olmasada titrek aytene yardımı dokunmuştur seviyor kızı keltoş :)

Şu bebek olayı bi gündeme gelsinde bizde rahatlayalım, sonra mahirde feridede birbirini bırakmazlar :)

dizinin 2.fragmanını youtubeden görmüştüm ama bu forumda verilmedimi yoksa benim gözümdenmi kaçtı (b)

benim kızımın oje parasına yetmez senin kazancın ne demek bu kızın ojesinde ne var.:)

Yeni gelen kız Feride'nin başını yakmaz diye duşünüyorum. Tabi Bahar'ın yeri doldurulamaz.:)
Yok yokyakmaz başini, Feride'nin lehine çalişacaklar :oley: Tamam artık dizinin bu sezon biteceği kesinleşti. Artık soru işaretleri de kalmadı. Ben o davalara inmezler sanıyordum :T:

Yok yokyakmaz başini, Feride'nin lehine çalişacaklar :oley: Tamam artık dizinin bu sezon biteceği kesinleşti. Artık soru işaretleri de kalmadı. Ben o davalara inmezler sanıyordum :T:
Bu kız birçok şeyi görmemezlikten gelecek o zaman..Sevimli bir pıtırcıkmı bu kız.:)

Son düzenleme:
Biz Mahirle Feride'den tango bekleyelim songülle nilay yapsın adalet mi bu.:)

mahirinde ailesine hep dostlarından görücü çıkıyor :D kardeşine yasin şimdide diğer kardeşine avukat :love1:

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06