ne biçim baba o öyle yaaa ben tv karşısından korkuyorumFeride'm babasının böğürmesinin karşisinda 5 yaşindaki çocuk gibiSus diyince birde elini ağzina götürüyor
Kıyamam
![]()
Feride'm babasının böğürmesinin karşisinda 5 yaşindaki çocuk gibiSus diyince birde elini ağzina götürüyor
Kıyamam
![]()
Ayşen umduğumuz gibi çıkmadı senaristler baştan kızı sevimli gösterdiler,meğer ukalanın tekiymiş.Feride'm babasının böğürmesinin karşisinda 5 yaşindaki çocuk gibiSus diyince birde elini ağzina götürüyor
Kıyamam
![]()
Feride o çok güvendiğin ilk aşkın baban varya o baban tam bi ş.refsiz vatan haini olduğunu bi bilsen napardın acaba.
Ayşen umduğumuz gibi çıkmadı senaristler baştan kızı sevimli gösterdiler,meğer ukalanın tekiymiş.
bu kız Feride'ye kök söktürecek gibi!
O böğürmeyle bütün mahalle korkarne biçim baba o öyle yaaa ben tv karşısından korkuyorum![]()
Bergüzar'a çok çok mazum profil çzmişlerferidenin babası anırıyor resmen)
bölüm sona doğru efsanetül mefsanetül dehşetti? mahirle babasının bahçedeki sohbeti ve ferideyle babasının son sahnedeki diyalogları bölüme damgasını vurdu.. bergüzar son sahnede oyunculuğun zirvesine çıktı tebrik ediyorum kendisini?
baba nazif içinse söyleyecek söz yok türkiye standartlarının çok üstünde her sahnesi harika adam bir numara ..
Sorma yaa o kadının ilk sahnesi öyle değildiFeride o çok güvendiğin ilk aşkın baban varya o baban tam bi ş.refsiz vatan haini olduğunu bi bilsen napardın acaba.
Ayşen umduğumuz gibi çıkmadı senaristler baştan kızı sevimli gösterdiler,meğer ukalanın tekiymiş.
bu kız Feride'ye kök söktürecek gibi!
Onu yüklemeye çalışıyorum şimdi.
izledim ama mamafi turgut hayranı olarak pek hoşuma gitmedi ne istiyorlar madur adamdan
Mahir vurulmuştur ama sıyırıp geçmiştir😕 vurulan kimse ölmüş😱 Turgut ölemez ama 😱 Daha biz onun hapishane günlerini izleyecezvurulan mahirmi??
Cancazım bende ölmesini istemem inş ölmez de lakin biraz eziyet görmesi şartizledim ama mamafi turgut hayranı olarak pek hoşuma gitmedi ne istiyorlar madur adamdan![]()
malesef 0:21 turgutun vurulup düştüğü net görülüyor hatta kendisini vuruyor gibi turgut ölücek galibaMahir vurulmuştur ama sıyırıp geçmiştir😕 vurulan kimse ölmüş😱 Turgut ölemez ama 😱 Daha biz onun hapishane günlerini izleyecez
Cancazım bende ölmesini istemem inş ölmez de lakin biraz eziyet görmesi şart![]()