Karadayı 55.Bölüm Yorumları

sinanı mahirin eline verecekler bu bölüm tek isteğimiz odur evire çevire eşek sudan gelinceye kadar dövsün sünepeyi?

titrek aytenin hala mahirle bakışmasını doğru karşılamıyorum iyi veya kötü bulmuşsun nejdeti bari ihanet etme ? nejdet adam olmasada titrek aytene yardımı dokunmuştur seviyor kızı keltoş

Şu bebek olayı bi gündeme gelsinde bizde rahatlayalım, sonra mahirde feridede birbirini bırakmazlar

Bekliyoruz Bakalım Mahir ne yapcak

dizinin 2.fragmanını youtubeden görmüştüm ama bu forumda verilmedimi yoksa benim gözümdenmi kaçtı

Size iyi seyirler.. ben hasta oldum yatiyorum

benim kızımın oje parasına yetmez senin kazancın ne demek bu kızın ojesinde ne var.

Altın yaldızlı dicem ama Feridem'in eline baktiğimda sadece parlatıcı görüyorum

Bu arada yeni çitlembik geldi diziye
Yeni gelen kız Feride'nin başını yakmaz diye duşünüyorum. Tabi Bahar'ın yeri doldurulamaz.

Yeni gelen kız Feride'nin başını yakmaz diye duşünüyorum. Tabi Bahar'ın yeri doldurulamaz.
Yok yokyakmaz başini, Feride'nin lehine çalişacaklar
Tamam artık dizinin bu sezon biteceği kesinleşti. Artık soru işaretleri de kalmadı. Ben o davalara inmezler sanıyordum

Yok yokyakmaz başini, Feride'nin lehine çalişacaklar
Tamam artık dizinin bu sezon biteceği kesinleşti. Artık soru işaretleri de kalmadı. Ben o davalara inmezler sanıyordum
Bu kız birçok şeyi görmemezlikten gelecek o zaman..Sevimli bir pıtırcıkmı bu kız.

Son düzenleme:
Biz Mahirle Feride'den tango bekleyelim songülle nilay yapsın adalet mi bu.

mahirinde ailesine hep dostlarından görücü çıkıyor
kardeşine yasin şimdide diğer kardeşine avukat