Karadayı 48.Bölüm Yorumları

Dizide tam öpüşecekler atv kim milyoner olmak ister alt bandıyla herşeyi kapatıyor.
Gizli sansür mü uyguluyorlar ne🙁

Aynen sence nasıldı bu bölüm

ilk 45 dakikası kötü son 45 dakikası güzeldi..
boşuna demiyorlar diziler çok uzun diye evet diziler 45 dakika olsa demekki her hafta dolu dolu kaliteli bir dizi izleyeceğiz ..
ilk 45 dakikada duygusallığa öyle bir coşku ve gaz verme çabası vardıki mantık hatalarıda ard ardda geldi burda ..örneğin geçen hafta turgutun ölmediğini ispatlamaya çalışan çok zeki bir karadayı portresi vardı, bu hafta fokunda boncuk bulmuş misali koşturup ailesine müjde veren anne her şey halloldu feride nişanı attı turgut işide tamam babam artık hapisten kurtuldu gibi saçma bir müjde vermesi aptalca bir hareketti mahir gibi geçen haftadan izlediğimiz her şeyden kuşku duyan bir adam nasılda sevinçle 10 yaşında çocuklar gibi koşturup önüne gelene herşey halloldu diyebilir kuşku aynı zamanda bir zeka ürünü duygudur 23 nisan çocukları gibi tek ayak üstünde seke seke gidip ailesine müjde veren avanak apti kılıklı mahiri sevmedim..
aynı aptallığa feride de düştü tabi karşılıklı saçmalıklar vardı
ilk 45 dakikada birde şu küçük nazifle ilgili bir kaç şey söyleyeyim.. çocuklar sevimli ve sempatiktir ama fazla işi sulandırınca tüm sempatikliği kaybolur karşımızda ömerçip gibi devamlı ıslak gözlerle gezen bir ukala çıkar.. aynı duruma düşüyor çocukların çocukca saflığını çok fazla zorlamayla antipatik bir hale getirmek senaryo saçmalığından başka bişey değil
son 45 dakika dizi toparlandı kendine geldi diyebilirim .. her hafta diziyi ikinci yarıdaki gibi görmek dileğiyle diyorum umut ediyorum...

Hak ettigi yer zirve tabi ama bu bölüm iyi degildi.

geniş açıklamam üstte :))

Eline saglik duygularima tercüman olmussun. Ben ilk 45 dk.yi izledim sadece ve sok gecirdim. Üst düzey iki carpi 120 dk'dan sonra 45 dk. 4. sinif dizi izleyince sıkıldım.

Bu Bölüm gecen haftay göre biraz durgun gecti ama yinede güzel bir Bölümdü... Turgut ilk defa bu kadar köseye sIkIstI... Önümüzdeki hafta bol aksiyonlu bir Bölüm bekliyorum

Bölümün tamamini bu aksam izledim. Neyse ki ilk 45 dk.lik hüsrandan sonra bir nebze iyi gitmis. Nilay-Orhan öpüsme sahnesini resmen batirmislar. Tam öpüsmeye ara verdiklerinde ortaya cikan ince cizgiyi görmek cok iticiydi.

Yasin-Songül'de iyi hos ama olacaksa birseyler olsun artik. :D

Feride sonunda patladi ama nafile, hemen yumusadi. Yumusak yumusak yatarlar artik :D

Bölümün tamamini bu aksam izledim. Neyse ki ilk 45 dk.lik hüsrandan sonra bir nebze iyi gitmis. Nilay-Orhan öpüsme sahnesini resmen batirmislar. Tam öpüsmeye ara verdiklerinde ortaya cikan ince cizgiyi görmek cok iticiydi.

Yasin-Songül'de iyi hos ama olacaksa birseyler olsun artik. :D

Feride sonunda patladi ama nafile, hemen yumusadi. Yumusak yumusak yatarlar artik :D
Hep aşktan bahsetmişsin sıkıcıymış demek ki. :T:

bölüm beni hayal kırıklığına uğrattı malesef aşırı derece aşk sahneleri öpüşme sahneleri falan olmadı ya
sınav haftası 2 bölüm kaçırmıştım izlemedim daha pek bişey kaçırmış görünmüyorum arada bir süper bölümler oluyo tabi nolursa olsun kenan varken izlenir her türlü her pazartesi izlemeye devam

bölüm beni hayal kırıklığına uğrattı malesef aşırı derece aşk sahneleri öpüşme sahneleri falan olmadı ya
sınav haftası 2 bölüm kaçırmıştım izlemedim daha pek bişey kaçırmış görünmüyorum arada bir süper bölümler oluyo tabi nolursa olsun kenan varken izlenir her türlü her pazartesi izlemeye devam

O kacirdigin bölümleri mutlaka izle, onlar yine cok iyiydi, aksiyon dolu, heyecanliydi. 48.Bölüm kötüydü gercekten.

O kacirdigin bölümleri mutlaka izle, onlar yine cok iyiydi, aksiyon dolu, heyecanliydi. 48.Bölüm kötüydü gercekten.
tmm aga izlicem sen öyle diyosan izlenir ama bu bölüm güzel değildi kenana bu kadar aşk sahnesi yazılmaması lazım aga orhanın sevdiği kız çok güzel ama :D

tmm aga izlicem sen öyle diyosan izlenir ama bu bölüm güzel değildi kenana bu kadar aşk sahnesi yazılmaması lazım aga orhanın sevdiği kız çok güzel ama :D

Aynen, bu bölümü zaten bende cok elestirdim. Hatta ilk 45 dk.'dan sonra diziyi biraktim, sonra izlerim dedim, o kadar cok sinirlendim :D

Nilay güzel, Yilan Berdan isini biliyor :A

Aynen, bu bölümü zaten bende cok elestirdim. Hatta ilk 45 dk.'dan sonra diziyi biraktim, sonra izlerim dedim, o kadar cok sinirlendim :D

Nilay güzel, Yilan Berdan isini biliyor :A
abartma aga 45 dk da bırakılır mı :D ben bırakmadım sonuna kadar izledim ama senle aynı görüşteyim bölüm sıkıcıydı
yılan geçti üstünden :kiki:

abartma aga 45 dk da bırakılır mı :D ben bırakmadım sonuna kadar izledim ama senle aynı görüşteyim bölüm sıkıcıydı
yılan geçti üstünden :kiki:

Valla abartmiyorum, gerci isim var diye biraktim o ayri da öbür türlü de birakirdim. Cok fazla Ask vardi cok.

Yilan ezdi gecti :D