Aynen sence nasıldı bu bölüm
Hak ettigi yer zirve tabi ama bu bölüm iyi degildi.
nilay'dan hiç bahsetmemişsin,nilay için üzülen tek benmiyim?
Hep aşktan bahsetmişsin sıkıcıymış demek ki.Bölümün tamamini bu aksam izledim. Neyse ki ilk 45 dk.lik hüsrandan sonra bir nebze iyi gitmis. Nilay-Orhan öpüsme sahnesini resmen batirmislar. Tam öpüsmeye ara verdiklerinde ortaya cikan ince cizgiyi görmek cok iticiydi.
Yasin-Songül'de iyi hos ama olacaksa birseyler olsun artik.
Feride sonunda patladi ama nafile, hemen yumusadi. Yumusak yumusak yatarlar artik![]()
Hep aşktan bahsetmişsin sıkıcıymış demek ki.![]()
bölüm beni hayal kırıklığına uğrattı malesef aşırı derece aşk sahneleri öpüşme sahneleri falan olmadı ya
sınav haftası 2 bölüm kaçırmıştım izlemedim daha pek bişey kaçırmış görünmüyorum arada bir süper bölümler oluyo tabi nolursa olsun kenan varken izlenir her türlü her pazartesi izlemeye devam
tmm aga izlicem sen öyle diyosan izlenir ama bu bölüm güzel değildi kenana bu kadar aşk sahnesi yazılmaması lazım aga orhanın sevdiği kız çok güzel amaO kacirdigin bölümleri mutlaka izle, onlar yine cok iyiydi, aksiyon dolu, heyecanliydi. 48.Bölüm kötüydü gercekten.
tmm aga izlicem sen öyle diyosan izlenir ama bu bölüm güzel değildi kenana bu kadar aşk sahnesi yazılmaması lazım aga orhanın sevdiği kız çok güzel ama![]()
abartma aga 45 dk da bırakılır mıAynen, bu bölümü zaten bende cok elestirdim. Hatta ilk 45 dk.'dan sonra diziyi biraktim, sonra izlerim dedim, o kadar cok sinirlendim
Nilay güzel, Yilan Berdan isini biliyor![]()
abartma aga 45 dk da bırakılır mıben bırakmadım sonuna kadar izledim ama senle aynı görüşteyim bölüm sıkıcıydı
yılan geçti üstünden![]()
Mahit yasinle songülü öğrendiğinde ne olacak çok merak ediyorum@Yakamoz-Asi
Evet ya bir döveydi Yasini varya offBence cok kötü seyler olabilirMahir ilk bölümde yedigi dayagi geri öder en azindan
![]()
Evet ya bir döveydi Yasini varya off![]()