Karadayı 47.Bölüm Yorumları

dakikalar kaldı, büyük bir heyecanla bekliyoruz diziyi.. muhteşem olacak, geçen haftaki tempo umarım bu haftada devam eder.

Sanmiyorum o kadar heyecanli gececegini. Yine Ask'a vuracaklar bu bölüm sanirim. :D

aşk fazla uzun sürerse dizinin o kısımları yoruyor özellikle o uzun uzun bakışma sahneleri çok sıkıcı geçiyor ..
ama sende haklısın bizim dizilerde iki hafta üstüste aynı tempoyu görmek zor:)

aşk fazla uzun sürerse dizinin o kısımları yoruyor özellikle o uzun uzun bakışma sahneleri çok sıkıcı geçiyor ..
ama sende haklısın bizim dizilerde iki hafta üstüste aynı tempoyu görmek zor:)

Hele Karadayi'da Mahir&Feride iyice suyu cikana kadar uzatiyorlar. Aksiyon olunca bak dizinin reytingleri nasil firladi. Ama zor iste. Bu hafta düseriz..

Ödevimi bitirmekle uğraşıyorum. Yeni bölüme yetişirim inşallah :D

Feride kurtuldu, davaya geri döndü, ama dügündem kurtulamadi.

Turgutun kurtuldugu kesin zaten. Lakin anlamadim tam; para yanmaz mi ki Mahir öyle sorusturuyor?!

bölüm süperdi turgut yaşıyor mahir süpersin valla yasin kusura bakma
mahir senden daha iyi polis olur yahu turgut cancazım güzel plan yapmışsında
ayakkabıyı atlamışsın senin gibi akıllı adam nasıl unutur bunu yahu

vaybe bakan beyle anlaşma yapmış turgut

Feride kurtuldu, davaya geri döndü, ama dügündem kurtulamadi.

Turgutun kurtuldugu kesin zaten. Lakin anlamadim tam; para yanmaz mi ki Mahir öyle sorusturuyor?!

deniz kenarında rüzgarda paranın bi ucu mutlaka uçar,yanmadan kurtulurdu.

Güzel bir bölümdü. Aksiyonu daha azdi. Lakin bastan itibaren Turgutun yasadigi belliydi ki Bakanda iyi numara yapamadi. :)

Ask kokulari yine havada ucusuyor :)

dediğin çıktı :)

bu hafta geçen haftaya göre çok yumuşak kaldı:)

özellikle 20 dakikalık feride mahir bakışmaları arasında yaşadığımız ızdırap haricinde güzel bir bölümdü.. finali süperdi.. ama geneli geçen haftaya göre düşük kalitedeydi..

vaybe bakan beyle anlaşma yapmış turgut

deniz kenarında rüzgarda paranın bi ucu mutlaka uçar,yanmadan kurtulurdu.

ayakkabı numarasını tahmin etmesi ilginç olmuş, morga ayakkabıyla mı koymuşlar?

dediğin çıktı :)

bu hafta geçen haftaya göre çok yumuşak kaldı:)

özellikle 20 dakikalık feride mahir bakışmaları arasında yaşadığımız ızdırap haricinde güzel bir bölümdü.. finali süperdi.. ama geneli geçen haftaya göre düşük kalitedeydi..

ayakkabı numarasını tahmin etmesi ilginç olmuş, morga ayakkabıyla mı koymuşlar?
kunduracı niye bilmesin bende kaç yıl esnaflık yaptım babamın yanında,bir poşetin içindeki ağırlığın kaç kilo olduğunu tahmin edebilirim.
morga ayakkabıyla koymadılar tabi çıplak ayağından anlamıştır kaç numara ayakkabı giydiğini.🙂

kunduracı niye bilmesin bende kaç yıl esnaflık yaptım babamın yanında,bir poşetin içindeki ağırlığın kaç kilo olduğunu tahmin edebilirim.
morga ayakkabıyla koymadılar tabi çıplak ayağından anlamıştır kaç numara ayakkabı giydiğini.🙂

haklısın bu mantıkla düşünmedim kunduracıydı değil mi?:)

ayakkabıya değilde ayağa bakmıştır tabiki... dediğin gibi:)

turğutun ölmemesinede sevindim bu haftaki durğunluğu görünce diziye bir turğut şart diyesi geliyor insanın

aytenin kendi düğününde sahneye çıkıp şarkı söylemesi saçmaydı orda nejdete hak verdim sırasımı şarkının?:) sen gelinsin orda şarkı söylemesinin gereği var mı?:)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06