- Reaksiyon puanı
- 41,537
- Puanı
- 1,060
dakikalar kaldı, büyük bir heyecanla bekliyoruz diziyi.. muhteşem olacak, geçen haftaki tempo umarım bu haftada devam eder.
Sanmiyorum o kadar heyecanli gececegini. Yine Ask'a vuracaklar bu bölüm sanirim.![]()
aşk fazla uzun sürerse dizinin o kısımları yoruyor özellikle o uzun uzun bakışma sahneleri çok sıkıcı geçiyor ..
ama sende haklısın bizim dizilerde iki hafta üstüste aynı tempoyu görmek zor![]()
Feride kurtuldu, davaya geri döndü, ama dügündem kurtulamadi.
Turgutun kurtuldugu kesin zaten. Lakin anlamadim tam; para yanmaz mi ki Mahir öyle sorusturuyor?!
Ask kokulari yine havada ucusuyor![]()
vaybe bakan beyle anlaşma yapmış turgut
deniz kenarında rüzgarda paranın bi ucu mutlaka uçar,yanmadan kurtulurdu.
kunduracı niye bilmesin bende kaç yıl esnaflık yaptım babamın yanında,bir poşetin içindeki ağırlığın kaç kilo olduğunu tahmin edebilirim.dediğin çıktı
bu hafta geçen haftaya göre çok yumuşak kaldı
özellikle 20 dakikalık feride mahir bakışmaları arasında yaşadığımız ızdırap haricinde güzel bir bölümdü.. finali süperdi.. ama geneli geçen haftaya göre düşük kalitedeydi..
ayakkabı numarasını tahmin etmesi ilginç olmuş, morga ayakkabıyla mı koymuşlar?
kunduracı niye bilmesin bende kaç yıl esnaflık yaptım babamın yanında,bir poşetin içindeki ağırlığın kaç kilo olduğunu tahmin edebilirim.
morga ayakkabıyla koymadılar tabi çıplak ayağından anlamıştır kaç numara ayakkabı giydiğini.🙂