Karadayı 42.Bölüm Yorumları

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Karadayı 42. Bölümüyle bu akşam 20.00'da atv'de.

Bölümle ilgili yorumlar bu konu altında yapılabilir.

afbcdn_sphotos_c_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn2_1379966_587211608008314_339115285_n-jpg.21437

şuana kadar güzel bi bölüm feride ne kadar az gösteriliyosa bölüm o kadar güzeldir şuan süper yani inşallah saima sapan aşk sahneleri olmaz bu şekil gider

Sinan karakteri az daha rol verilse:( Adam iyice Feride'ye sarmaya başladi:bağır:

Yine cok güzel bir bölüm olmus. Heyecan hep doruktaydi. Anliklardada belli olmus ama gel gelelim TNS'de istedigimiz oranlar gelmiyor. Ben sahsen AB'den mutlu degilim. 11 reyting almasi gereken yerde 10 reytingi gecemiyoruz hic ikinci sezon.

Dizi boyunca düsündüm ama hatirlayamadim: Turgut'un arkadasi Suat kim? Hic göründü mü?

Senaryo baya bir hizlandi sanki, buda heyecani beraberinde getiriyor. Umarim böyle devam eder.

Bu arada diziye sanirim yeni bir oyuncu katildi. Yanlis hatirlamiyorum isem "Nilay" karakteri. Hani bu Orhan'a iyi edecek kadin. Gercek ismi nedir?

@ABAY_06 @darksaal @Forumdash

Ne kolaymış eliz demek yollarımız farklı yöntemlerimiz farklı diye yabancı davranmak.
Ayrılmak sanki benim kararımdı, en başında sen demedin mi yoluna çıkmayacağım diye, kendine yeni bir hayat kur diye sen bırakmadın mı yüreğimi?
Ben senin arkandan yürüdüm sadece, sanki ben çok mu mutluyum!
Yüreğim... Nefesim...
Her şeyim, sana doğru çekilirken, direnmek kolay mı sanıyorsun?
Oysa, ekmek gibi, su gibi muhtacım sana. Dermanımsın, ilacım, çaremsin...
Ama yazık ki, ben sana gözlerine sıcaklığına sürgünüm artık...
#düşmanenyakınınsa

afbcdn_sphotos_g_a.akamaihd.net_hphotos_ak_frc1_860343_453470978107849_1991911478_o.jpg

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_g_a.akamaihd.net_hphotos_ak_frc1_860343_453470978107849_1991911478_o.jpg
    afbcdn_sphotos_g_a.akamaihd.net_hphotos_ak_frc1_860343_453470978107849_1991911478_o.jpg
    125 KB · Hit: 11
Yine cok güzel bir bölüm olmus. Heyecan hep doruktaydi. Anliklardada belli olmus ama gel gelelim TNS'de istedigimiz oranlar gelmiyor. Ben sahsen AB'den mutlu degilim. 11 reyting almasi gereken yerde 10 reytingi gecemiyoruz hic ikinci sezon.

Dizi boyunca düsündüm ama hatirlayamadim: Turgut'un arkadasi Suat kim? Hic göründü mü?

Senaryo baya bir hizlandi sanki, buda heyecani beraberinde getiriyor. Umarim böyle devam eder.

Bu arada diziye sanirim yeni bir oyuncu katildi. Yanlis hatirlamiyorum isem "Nilay" karakteri. Hani bu Orhan'a iyi edecek kadin. Gercek ismi nedir?
Göründü, araba çıkarılırken yanındaydı hatta. :) Mahir'in annesinin evini filan yakma görevini ona vermişti. Ayhan Bozkurt oyuncunun ismi.

Evet, dizideki ismi Nilay. Gerçek adı Perihan Erener, 20 Dakika'da da oynamış. :)

Göründü, araba çıkarılırken yanındaydı hatta. :) Mahir'in annesinin evini filan yakma görevini ona vermişti. Ayhan Bozkurt oyuncunun ismi.

Evet, dizideki ismi Nilay. Gerçek adı Perihan Erener, 20 Dakika'da da oynamış. :)

Oyuncuyu arattiktan sonra hatirladim Suat'i. :D Dikkat etmemistim o kadar.
Güzel kadinmis, Perihan Erener :) begendim, bilhassa gözlerini :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato