Sonda gözüktü sadece, orada da gözükmese unutmuştum adamı.Sinan karakteri az daha rol verilseAdam iyice Feride'ye sarmaya başladi
![]()
Benimde hiç aklımda değildi, sonda görünene kadarSonda gözüktü sadece, orada da gözükmese unutmuştum adamı.![]()

Göründü, araba çıkarılırken yanındaydı hatta.Yine cok güzel bir bölüm olmus. Heyecan hep doruktaydi. Anliklardada belli olmus ama gel gelelim TNS'de istedigimiz oranlar gelmiyor. Ben sahsen AB'den mutlu degilim. 11 reyting almasi gereken yerde 10 reytingi gecemiyoruz hic ikinci sezon.
Dizi boyunca düsündüm ama hatirlayamadim: Turgut'un arkadasi Suat kim? Hic göründü mü?
Senaryo baya bir hizlandi sanki, buda heyecani beraberinde getiriyor. Umarim böyle devam eder.
Bu arada diziye sanirim yeni bir oyuncu katildi. Yanlis hatirlamiyorum isem "Nilay" karakteri. Hani bu Orhan'a iyi edecek kadin. Gercek ismi nedir?
Göründü, araba çıkarılırken yanındaydı hatta.Mahir'in annesinin evini filan yakma görevini ona vermişti. Ayhan Bozkurt oyuncunun ismi.
Evet, dizideki ismi Nilay. Gerçek adı Perihan Erener, 20 Dakika'da da oynamış.![]()
Daha önce Kenan'la da pepsi reklamında oynamış.Oyuncuyu arattiktan sonra hatirladim Suat'i.Dikkat etmemistim o kadar.
Güzel kadinmis, Perihan Erenerbegendim, bilhassa gözlerini
![]()