Karadayı 115. Bölüm (Final) Yorumları

Ölmek yok dedikçe içimde birşeyler oluyor. [HASHTAG]#karadayiefsanesi[/HASHTAG]

Ezel ve Leyla ile Mecnun Türk televizyonlarında yapılmayan işlerdi.

O yüzden Ezel senaryo olarak Karadayı'dan daha öndeydi. @Tolstoyevski
Ezel, Leyla ile Mecnun ve eski Kurtlar Vadisi (1-97) gerçekten rakipleri yok. Şuan LİM'e yeniden başladım, Ezel'in de 5.bölümündeyim, her bölümü bir başka güzel, insanın içine işliyor hayat dersleri. Hele o müzikleri hiç aklımdan çıkmıyor. :)

Ezel, Leyla ile Mecnun ve eski Kurtlar Vadisi (1-97) gerçekten rakipleri yok. Şuan LİM'e yeniden başladım, Ezel'in de 5.bölümündeyim, her bölümü bir başka güzel, insanın içine işliyor hayat dersleri. Hele o müzikleri hiç aklımdan çıkmıyor. :)
Ben de Kurtlar Vadisi'nin 54.bölümünde kaldım, Ezel'in 16.bölümündeyim bu tarz diziler çok nadir çıkıyor biraz zaman geçince izleyince sıfırdan başlamış gibi oluyorsun :)

anlasildi mahir oldu olarak gosterilecek kabadayi ailemi onu oldu bilsin diye

Ezel'in dev kadrosu vardı. Kerpeten Ali, Cengiz, Tefo, Bahar ve Kenan Birkan. Yan kadro oldukça iyiydi. :)