Barut'un düşmanlarıymış ama fark etmez, hiç bulaşmayacaksın.Barut Necdetin adamlari bunlar
--Tapatalk--
Belli olmaz bakarsin Barutun dusmani diye Mahiri tuzaga dusururlerBarut'un düşmanlarıymış ama fark etmez, hiç bulaşmayacaksın.
O yüzden diyorum ya bu tip adamlara güven olmaz hiç bulaşmayacaksın.Belli olmaz bakarsin Barutun dusmani diye Mahiri tuzaga dusururler
--Tapatalk--
Keske Turgutla kozlarini paylassaydiherkes oldu gitti bir tek necdet gebermedi
Ezel, Leyla ile Mecnun ve eski Kurtlar Vadisi (1-97) gerçekten rakipleri yok. Şuan LİM'e yeniden başladım, Ezel'in de 5.bölümündeyim, her bölümü bir başka güzel, insanın içine işliyor hayat dersleri. Hele o müzikleri hiç aklımdan çıkmıyor.Ezel ve Leyla ile Mecnun Türk televizyonlarında yapılmayan işlerdi.
O yüzden Ezel senaryo olarak Karadayı'dan daha öndeydi. @Tolstoyevski
Ben de Kurtlar Vadisi'nin 54.bölümünde kaldım, Ezel'in 16.bölümündeyim bu tarz diziler çok nadir çıkıyor biraz zaman geçince izleyince sıfırdan başlamış gibi oluyorsunEzel, Leyla ile Mecnun ve eski Kurtlar Vadisi (1-97) gerçekten rakipleri yok. Şuan LİM'e yeniden başladım, Ezel'in de 5.bölümündeyim, her bölümü bir başka güzel, insanın içine işliyor hayat dersleri. Hele o müzikleri hiç aklımdan çıkmıyor.![]()
Ezel'in dev kadrosu vardı. Kerpeten Ali, Cengiz, Tefo, Bahar ve Kenan Birkan. Yan kadro oldukça iyiydi.Ezel, Leyla ile Mecnun ve eski Kurtlar Vadisi (1-97) gerçekten rakipleri yok. Şuan LİM'e yeniden başladım, Ezel'in de 5.bölümündeyim, her bölümü bir başka güzel, insanın içine işliyor hayat dersleri. Hele o müzikleri hiç aklımdan çıkmıyor.![]()