Polat Şaşmaz
Favori Üye
Dur daha Beyefendiyi gebertecekVeee.. Mahir Kara 15 yıl hapis cezası yer. Seyit'in dosyasıyla beraber idam.
Zaten Beyefendi'yi öldürmek için mahkemede hiç bir savunma yapmadı. Şimdi cezaevinden kaçmasını bekliyoruz.Dur daha Beyefendiyi gebertecek
-Tapatalk-
Abartma aga kralı varZaten Beyefendi'yi öldürmek için mahkemede hiç bir savunma yapmadı. Şimdi cezaevinden kaçmasını bekliyoruz.
Saçlarla ama tam bir Kabadayı oldu. Böyle bir karizma yok.![]()
Kimsede böyle boy pos yok.Abartma aga kralı var
-Tapatalk-
ejder kapanı olan filmdeki akrep celal imajının aynısı saç trajı hatta ceketine kdar aynı imaj 🙂🙂🙂Zaten Beyefendi'yi öldürmek için mahkemede hiç bir savunma yapmadı. Şimdi cezaevinden kaçmasını bekliyoruz.
Saçlarla ama tam bir Kabadayı oldu. Böyle bir karizma yok.![]()
Ejder Kapanı'nda ki Akrep Celal karakterinden çok farklı. Bu da Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğunu gösteriyor. İki karakterin konuşmaları ikisinide birbirinden ayırıyor.ejder kapanı olan filmdeki akrep celal imajının aynısı saç trajı hatta ceketine kdar aynı imaj 🙂🙂🙂
![]()
hal ve hareketleri tabi farklı olucak cnm ben tip imaj olarak aynı dedim saç kesimi aynısı ama şuankı kenanada bu imaj yakışıyor doğruyu yapmışalr bence yeni bir stil denemeye gerek yoktu bencede yakışanı yapmışlar 🙂Ejder Kapanı'nda ki Akrep Celal karakterinden çok farklı. Bu da Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuğunu gösteriyor. İki karakterin konuşmaları ikisinide birbirinden ayırıyor.![]()
Belgin'i gördünmü içi gitti Mahir'i görünce.hal ve hareketleri tabi farklı olucak cnm ben tip imaj olarak aynı dedim saç kesimi aynısı ama şuankı kenanada bu imaj yakışıyor doğruyu yapmışalr bence yeni bir stil denemeye gerek yoktu bencede yakışanı yapmışlar 🙂
yalnız cnm 18 yıl kadar zaman atlaması gerekiyor demiştim feridenin çocuğu büyümesi için şuankı 15 yıl geldi 3-4 yılda seyitten eklense bizim tahminimiz olan zaman aralığına geliyor mahire seslenen çocuk oğlu olabilir feride aldırdım diyip doğurucak bence çocuğu herkesten gizli🙂Belgin'i gördünmü içi gitti Mahir'i görünce.![]()
Feride çocuğu aldırmadığını söyledi zaten. Sezon başındaki fragmandaki herşey tek tek çıktı. Birde senaryoyu değiştirdiler diye atıp tutuyordun.yalnız cnm 18 yıl kadar zaman atlaması gerekiyor demiştim feridenin çocuğu büyümesi için şuankı 15 yıl geldi 3-4 yılda seyitten eklense bizim tahminimiz olan zaman aralığına geliyor mahire seslenen çocuk oğlu olabilir feride aldırdım diyip doğurucak bence çocuğu herkesten gizli🙂
hahah ben yazdıktan sonra söylediFeride çocuğu aldırmadığını söyledi zaten. Sezon başındaki fragmandaki herşey tek tek çıktı. Birde senaryoyu değiştirdiler diye atıp tutuyordun.![]()
Şimdi tek merak ettiğim şey Feride'nin babasının katil silah kaçakcısı olduğunu kimden öğrenecek olması.hahah ben yazdıktan sonra söyledi![]()
feridenin o kalem sahnesinde babasının suclu olduğunu bildiğini sanmıyorum belkide öğrendikten sonra kalemi kırmaktan vazgeçer ama o durusmada henüz gerçeği bilmediği belli bence tam ırarke mahkemede nazif abba herşeyi anlatabilir 🙂🙂🙂Şimdi tek merak ettiğim şey Feride'nin babasının katil silah kaçakcısı olduğunu kimden öğrenecek olması.![]()
yakın dönemde en çok izlediğim film yeşilçam filmelrini yayınlayan kanallar sürekli veriyor o filmiCüneyt Arkın ve Banu Alkan'ın Katiller de Ağlar filmi var. O sahneyi hatırlıyor musun? @Çiğdem-
Ters köşe yapabilirler. Böyle 2 tane film izledim bu ara.feridenin o kalem sahnesinde babasının suclu olduğunu bildiğini sanmıyorum belkide öğrendikten sonra kalemi kırmaktan vazgeçer ama o durusmada henüz gerçeği bilmediği belli bence tam ırarke mahkemede nazif abba herşeyi anlatabilir 🙂🙂🙂