Unutulmaz Karadağlar (2011 - 2012)

Ben de izlerdim.
Ama bazı bölümlerini kaçırmışlığım var.Hatice Şendil çok iyidi.

Oyuncu kadrosu ve müziklerini beğendiğim diziydi..

sevdiğim bir diziydi hatçe nin göğüs şovlu fragmanı 8-9 milyon izlenmiş gibi hatta star bunun fake dizisinin yaptı anında yayından kalktı 4 bölüme falan

Ya çok özledim keşke tekrarları verilse.

Tanıtım fragmanı oldukça meşhurdur 😱😱😱

Kurban Bayramı'ndan 1 hafta önce PT-2'de yayın hayatına başlamıştı. Bayramda PT-1'de yayınlandı ve A/B'de 1. olmuştu. 4. bölümüyle de dizi kalıcı olarak PT-1'e alındı.

Acun Pazartesi ilk kuşağa gelene kadar dizi iyi gidiyordu aslında A/B'de zirveyi almayı başarmıştı bazı bölümlerinde, PT-2'ye geçtikten sonra çok geç bitmeye başladı, zaten reytingleri düşmeye başlamıştı bu hamle de fişini çekmiş oldu.

Sezon sonu bitmedi yazın da bir süre yayınlanıp 40. bölümde final yaptı dizi. Son bölümlerinde takip etmemiştim.

Oyunculuklara gelirsek en iyisi Porsuk(Halit Karadağ öyle seslenirdi.) rolünde Ahmet Rıfat Şungar'dı, Burak Sağyaşar
da oldukça iyiydi. (Avukat Selahattin)

Kadrosu çok iyiydi aslında hepsi beğendiğim isimlerden oluşuyordu.
@darksaal sen izliyor muydun?
Evet, izliyordum.

Vizeler bitince birkaç diziye başlıyım dedim; Karadağlar, Avrupa Yakası ve Tatlı Hayat'ı izliyorum. İlk bölümünü demin izledim, unutmuşum. Harika bir dizi olduğunu yeniden hatırladım müzikleri, çekimleri 2011 yılının çok üzerinde... Görüntü kalitesi o dönem sadece Show 16:9 HD yayın yaptığı için ayrı bi iyi tabii.

Hatice Şendil'in dans şovu harikaydı hatırlarsınız.
@xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Çiğdem @S.G.A.T. @MasacRE

Uçankuş TV'de tekrarları var.

Rahmetli @destere bayılırdı hatçeye

Reactions: mrt-06
Hatırlamaz mıyım.
Show’u o dönem iyi sırtlamıştı.

Böyle bir dizi mi varmış