kvp post: 1407416' Alıntı:Karadağlar saçma bir diziydi @mrt-06
Şu mesajı kuzenin yazdı herhalde.
İzlemeden saçma olduğunu nereden biliyorsun?kvp post: 1407386' Alıntı:Hiç izlemedim
kvp post: 1407416' Alıntı:Karadağlar saçma bir diziydi @mrt-06
İzlemeden saçma olduğunu nereden biliyorsun?kvp post: 1407386' Alıntı:Hiç izlemedim
Kuzenim yazdımrt-06 post: 1407418' Alıntı:Şu mesajı kuzenin yazdı herhalde.
İzlemeden saçma olduğunu nereden biliyon?
Rutkay Aziz'li dizi demi?sevdiğim bir diziydi hatçe nin göğüs şovlu fragmanı 8-9 milyon izlenmiş gibi hatta star bunun fake dizisinin yaptı anında yayından kalktı 4 bölüme falan
Hatırlatma fena oluyomxemrexxx post: 1407947' Alıntı:sevdiğim bir diziydi hatçe nin göğüs şovlu fragmanı 8-9 milyon izlenmiş gibi hatta star bunun fake dizisinin yaptı anında yayından kalktı 4 bölüme falan
Türk Malı yerine bu verilmeli.mrt-06 post: 1407981' Alıntı:Ya çok özledim keşke tekrarları verilse.
Karadağlar'ın tekrarı çok reyting almaz bence ama tekrarı verilmeli.Türk Malı yerine bu verilmeli.
Evet, izliyordum.@darksaal sen izliyor muydun?
Vizeler bitince birkaç diziye başlıyım dedim; Karadağlar, Avrupa Yakası ve Tatlı Hayat'ı izliyorum. İlk bölümünü demin izledim, unutmuşum. Harika bir dizi olduğunu yeniden hatırladım müzikleri, çekimleri 2011 yılının çok üzerinde... Görüntü kalitesi o dönem sadece Show 16:9 HD yayın yaptığı için ayrı bi iyi tabii.
Hatice Şendil'in dans şovu harikaydı hatırlarsınız. @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Çiğdem @S.G.A.T. @MasacRE
Gördüm geçen biliyorum. O da bizim eskileri yayınlıyor.Uçankuş TV'de tekrarları var.
Rahmetli @destere bayılırdı hatçeyeVizeler bitince birkaç diziye başlıyım dedim; Karadağlar, Avrupa Yakası ve Tatlı Hayat'ı izliyorum. İlk bölümünü demin izledim, unutmuşum. Harika bir dizi olduğunu yeniden hatırladım müzikleri, çekimleri 2011 yılının çok üzerinde... Görüntü kalitesi o dönem sadece Show 16:9 HD yayın yaptığı için ayrı bi iyi tabii.
Hatice Şendil'in dans şovu harikaydı hatırlarsınız. @xemrexxx @xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Çiğdem @S.G.A.T. @MasacRE
Hatırlamaz mıyım. Show’u o dönem iyi sırtlamıştı.Vizeler bitince birkaç diziye başlıyım dedim; Karadağlar, Avrupa Yakası ve Tatlı Hayat'ı izliyorum. İlk bölümünü demin izledim, unutmuşum. Harika bir dizi olduğunu yeniden hatırladım müzikleri, çekimleri 2011 yılının çok üzerinde... Görüntü kalitesi o dönem sadece Show 16:9 HD yayın yaptığı için ayrı bi iyi tabii.
Böyle bir dizi mi varmışVizeler bitince birkaç diziye başlıyım dedim; Karadağlar, Avrupa Yakası ve Tatlı Hayat'ı izliyorum. İlk bölümünü demin izledim, unutmuşum. Harika bir dizi olduğunu yeniden hatırladım müzikleri, çekimleri 2011 yılının çok üzerinde... Görüntü kalitesi o dönem sadece Show 16:9 HD yayın yaptığı için ayrı bi iyi tabii.