la konu yunanistan türkiye değilAlgıcı Karadayı son sezonuyla bile ortalama 20 share aldi diye hatırlıyorum
la konu yunanistan türkiye değilAlgıcı Karadayı son sezonuyla bile ortalama 20 share aldi diye hatırlıyorum
Sizinki rekor değil dekorgercekten guzel bir dizi ancak buyuk bir basari icin bizdeki ihracat rekorunu kirmasi gerekmez mi? yeni sezoda kendi rekorumuzu egale edecegiz insallah
hahahahhahah kafiyyeye gel dekor dedingn ihracat rekoru kiriyor nterasanSizinki rekor değil dekor
işte kendi ağzınla dekoru itiraf ettinhahahahhahah kafiyyeye gel dekor dedingn ihracat rekoru kiriyor nterasan
ben demedim sen dedin siyah beyazla rekoruegale edeceiz onumuzde kimse duramayacakişte kendi ağzınla dekoru itiraf ettin
çok beklersin 190 ülkeden izlenebilen diziler varken sizinkinin rekora yaklaşması çok zorben demedim sen dedin siyah beyazla rekoruegale edeceiz onumuzde kimse duramayacak
ihracat rekorunu hangi dizi kirmis sadede gel hadi neyse kara sevdayi golgelemeyelim internet platformuna nenem satilsa 190 ulke onuda izlerçok beklersin 190 ülkeden izlenebilen diziler varken sizinkinin rekora yaklaşması çok zor
rekor mu kırmış kpa o seneki en fazla para getiren olmuş ne var bunda )) ilk senesinde gördük o ka kampanyaya muhteşem yüzyılın ardından 2.olmuştu çakalların hükmü aslanlar gelene kadar mıydı neydi ))ihracat rekorunu hangi dizi kirmis sadede gel hadi neyse kara sevdayi golgelemeyelim internet platformuna nenem satilsa 190 ulke onuda izler