kıza sandalye batar diye korktumDilin lal olur böyle işte.
Daha bu bölüm girdi dizye.Emir'i etkiledi. Kemal'e yamukluk yaptı Nihan'ı kıskandırdı.Saf temiz kız ve aşık kız rolünde bundan sonra ki bölümlede etkisi artar diye tahmin ediyorum.
kıza sandalye batar diye korktumDilin lal olur böyle işte.
Daha bu bölüm girdi dizye.Emir'i etkiledi. Kemal'e yamukluk yaptı Nihan'ı kıskandırdı.Saf temiz kız ve aşık kız rolünde bundan sonra ki bölümlede etkisi artar diye tahmin ediyorum.
kıza sandalye batar diye korktum) yoksa o denli panik yapmazdım
Fragmana ne diyorsun?3. bölümüde izledim. Dizi gayet iyi gidiyor. Soğuk atışmalara bayılırım. Kemal, Emir ve Nihan'ın babasının arasında ki atışmalar çok heyecanlı oluyor.Nihan'ın baası acilen Emir'e darbe indirip Nihan ve Kemal aşkının yolunu açsın ama Emir'i zaptedmek zor kesin pisleşir.
Ozan ve Kemal'in kardeşi zaten aşk yaşar belli.s.s
Kemal'in Nihal'e olan hediyesi şahaneNihan güzel çizmiş.
mrt-06 'da aynı şeyleri diyor.
Bilmiyorum ben daha bir haz alıyorum kulaklıkla izlyince.
saf kız ama emiri etkiledi kemale kıvırdı , nihanı çıldırttı?? birde oynak kız olsaydı dizidekiler foku yemişti saf hali buysaDilin lal olur böyle işte.
bugünün saraylısındaki ayşen gibimi yoksa ?Ama biraz kapalı giğiniyor kız şimdilik.Kezban havası var ilerde açılacaktır. Zenginlere ayak uydurmayı biliyor. Londra'da okumuş zaten.
Fragmana ne diyorsun?
saf kız ama emiri etkiledi kemale kıvırdı , nihanı çıldırttı?? birde oynak kız olsaydı dizidekiler foku yemişti saf hali buysa
bugünün saraylısındaki ayşen gibimi yoksa ?
Aynen, Emir ortalığı yıkacak.Bomba.Kemal biraz Leyla'ya yüklenir sonrasında zaten Nihan'ın kemali çizdiği resmini görüyor Emir.Bölüm yıkılacak.
Güzelliği yetiyor sadece.Öyle motorsiklet kıyafeti ve dağınık saçları ile bile büyüledi.
ayşenim gül gibiydi soğuk nevale falanda değildi iftira atma , çok masum bir yüzü vardı kızda, öyleki yolda görsen tecavüz etsen ses çıkarmaz o derece koyun gibiydi bir boynunda çanı eksiktiBomba.Kemal biraz Leyla'ya yüklenir sonrasında zaten Nihan'ın kemali çizdiği resmini görüyor Emir.Bölüm yıkılacak.
Güzelliği yetiyor sadece.Öyle motorsiklet kıyafeti ve dağınık saçları ile bile büyüledi.
Ayşen halt yemiş.O soğuk nevale için dizi izlediniz dimi siz birde.Bu kız biraz geride ama.
Aynen, Emir ortalığı yıkacak.
Emir'e böyle psikopat rol çok yakışmış, tam tipine göre.
Leyla'ya ısınamadım bir türlü.
Benim en güvendiğim isimdi Kaan, katıldığını duyunca çok sevinmiştim zaten.Ben Kaan'dan ümitli değildima ma baya kıvırmış rolü. Çok sağlam oynuyor.Hep üstüne kata kata giden bir psikopat rol Emir. Yakın zamanda tökezler ama.
Leyla olayı zaten piyango gibi çıktı diziden.Annesi çıkacak Nihan'ın. İlginç olacak. O bölümleride sabırsızlıkla bekliyorum.
ayşenim gül gibiydi soğuk nevale falanda değildi iftira atma , çok masum bir yüzü vardı kızda, öyleki yolda görsen tecavüz etsen sen çıkarmaz o derece koyun gibiydi bir boynunda çanı eksikti)
senarist işi bozmasa o dizi en az 2 sezon devam ederdi
Benim en güvendiğim isimdi Kaan, katıldığını duyunca çok sevinmiştim zaten.
Aynen, oralar falan ayrı bir komedi olacak.Düşünsene Nihan'ın annesi Leyla çıkacak, Leyla ile Kemal en yakın arkadaş falan.
Ben AŞK dizisiyle tanıdım kendisini ve orada çok beğenmiştim.Ben ısınamadım o oyuncuya nedense. Biröiticiydi. Sen şimdi bu diziyi izleyecekmisin.Bırak Analar ve Danaları o dizi tam zaman kaybı bu dizi hem hızlı ilerleiyor hem konu bol hemde bayan oyuncu.Arada Kemal'ede sulanırsın.
Ben onu çoğu dizide izledim. AŞK, Duriyenin Güğüleri falan ama olmuyordu. Demekki oluru Kötü karaktermiş.Helal olsun çok iyi götürüyor.
Nihan'da bir total havada yok bakalım nasıl anne olduğunu öğreneceğiz.
Ben ısınamadım o oyuncuya nedense. Biröiticiydi. Sen şimdi bu diziyi izleyecekmisin.Bırak Analar ve Danaları o dizi tam zaman kaybı bu dizi hem hızlı ilerleiyor hem konu bol hemde bayan oyuncu.Arada Kemal'ede sulanırsın.
Ben onu çoğu dizide izledim. AŞK, Duriyenin Güğüleri falan ama olmuyordu. Demekki oluru Kötü karaktermiş.Helal olsun çok iyi götürüyor.
Nihan'da bir total havada yok bakalım nasıl anne olduğunu öğreneceğiz.
Ben AŞK dizisiyle tanıdım kendisini ve orada çok beğenmiştim.Çok iyi oyuncu olduğunu yine kanıtladı.
Birkaç bölüme onun kokusu çıkar, daha ilk bölümden golü verdiler.
yabancı dizilerde yoğunluk olmasa başlardım
anaalr ve danalarla alakası yok aynı güne üç dizi olsa bile izlerim biri öncce biri bir gün sonrada olsa izlenir yanibende zaman yok da vinci izlemeye kaçayım ben)
Yakışıklı değil mi? 😱 Öldürme beni, çok tatlı.Konunun belli olması beni umutlandırdı iyi ki öyle yaptılar bence.Güllerin Savaşı gibi 30 bölüm sonra çıksa gülerdim.
Yakışıklı değil bu arada. Biraz ağız yapısı falan itici. Kirli sakal anca kurtarıyor.
Uff tama izleme. Ben sana görseller atarım.
Yakışıklı değil mi? 😱 Öldürme beni, çok tatlı.
Aynen, tabi orası öyle oldu.O Nihan'ın annesine de oh olsun, sevimsiz kadın.
İkisi de taş, taş.Değil tabi.Barış bile daha yakışıklı.
O olay biraz daha derin gibi sanki.Belki annesi yorumunu biz çıkarttık. Halasıda olabilir.
İkisi de taş, taş.Ne anlarsın sen.
Yok ya annesidir, ne halası.
Annesi çıkmasından daha iyi olay mı olur?Resimlere baktı sadece. Valla o konuyu kıvırabilirler emin olamadım ben.
Annesi çıkmasından daha iyi olay mı olur?
Ay Yapım reyting için annesi çıkarır o yüzden.Konu olarak ikiside geniş olur bence. Kavgalı kardeş olayıda dikkat çekebilir ama kadın hep yanlız yani aşk meşk için kavga eder kardeşler. Hala olma ihtimali anne olma ihtimalinden daha düşük şuanlık.Yinede kıvrılabilir. Net değil ama Annesi olması reytinglerde daha çok dikkat çeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?