Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Bu şekilde aslında daha iyi olmuş bu açıdan oldukça sürpriz olmus

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aa evet yemek sahnesini görünce kemalde orda ben sandım hep birlikte aile tablosu çiziyorlar
emirin öldü sahneyide öyle dikkatli bakmamıştım kemalin ölmesi süpriz oldu bana

ama eğer emir ölüpte kemal yaşasaydı çok saçma olurdu böyle daha dengeli olmuş gerçi

Bu sekilde seni birde @sokak sanati nı daha mutlu etti

Bitirdin demek efsaneyi.

Finali izlettim sana ama sen sadece Kaan'a odaklanmışsın nedense

Bomba sahnesine bakmıştın diye hatırlıyorum.
aa öyle bir göz attımda ben kemal emiri itti emiri patlattı sandım
hatta senle bir sohbetinide yaptık hatırlıyorum sen sahneyi kemal kendini geri çekip emiri mayına ititp öldürdü şeklidne anlatmıştın bana öyle tuhaf bir sohbet ettik diye ahtırlıyorum senle konuda duruyordur kemal öldü dememiştin emiri öldürdü demiştin bende öyle incelemedim sahneyi

Ben hiç hatırlamıyorum o sohbeti. Yine salladın

izledim cnm sen etiket edince kanalıda açtım burak falan yemek masasında bitti
İzledinmi sahneyi demişsin bende buraklar masada bitti demişim kemalin öldünün hiç farkında olmadan geldimişim buraya kadar dikkatsizliğim işe yaramış .A
@sokak sanati

@sokak sanati

Ben yazmışım ama öldü diye. Salla
yazının bana olan kısmı izlendmi olanı diğerleri başaksıyla konusmaların şimdi görüyorum

zaten bölümü izlerkende emirin ölüp kemalin nihalle mutlu kalmasını eleştiriyordum iyiki ağzınızdan laf kaçırmadınız

Senin yanlış anlayasın tutmuş biz basbas bağırmışız

Senin yanlış anlayasın tutmuş biz basbas bağırmışız
dikkatli inlcememişim sanırım konusmalarınızıda sahneyide zaten diziyle alakalı son mesajımda kemaller yemek amsasında demişim

aaa iyi oldu zaten emirin öldünü bildim için finalde süpriz yaşamıcam diyordum sahnedede kemal ordan kurtulucak diye hep bekledim ölmesi büyük süpriz oldu ama bu şekilde tatmin oldum ben

Aynen en azından Kemal'de kazanmadı buda bi şey ben Nihan ölmeli diyordum.

Kimse kavusamadı yalnız sevdiğine ana başrollerde dahil aa sadece şu leyla ile mafya adam kavuştu ilgin bir detay daha

zeynep ve asu kesinlikle ölmeliydiler

Benim hayalimdeki Final Nihan ölecekti Kemal bunun intikamını almak için Emir'i öldürmeye çalışırken Asu'yu öldürecek idam yada müebbet yiyecekti. Emir Nihan'sız sosyopat'a dönüşecek Zeynep ise aşkını teselli ederek Deniz ile Emir'e motivasyon verecekti.