Hhaha öylede oldu gerçekten
aaa yok ertuğrulumu canlı izlerdim sanırım
Gerçek bi Emir'ci asla olamayacaksın.
Hhaha öylede oldu gerçekten
aaa yok ertuğrulumu canlı izlerdim sanırım
O diziyi bırakmak yürek ister o da tek bende....Hem sen nasıl izleyecektin yoksa sende mu @Billy Kane gibi Diriliş'i bırakacaksın.
aaa bilmiyorum baya aklım karısırdı oyüzden kara sevdayı bitince izlemem iyi olmuşGerçek bi Emir'ci asla olamayacaksın.
O diziyi bırakmak yürek ister o da tek bende....
aaa bilmiyorum baya aklım karısırdı oyüzden kara sevdayı bitince izlemem iyi olmuş
2.sezon başlasaydım hangisini izleyecem baya arada kalırdım efe ve sen kafamı ütülerdiniz
Şimdi sen benim için ilk 2 sezonuyla efsane olan işe iğrenç miğrenç dersen ben yeniden başlarım savunmak için.Şükür kurtuldun.Valla 2 saat sıkıntıdan patlar insan iğrenç.
Ben konuya almazdım seni izlemezsenHem @EFE UYSAL 'da seviyor Emir'i oda bizle izlerdi.
Efede gizli gizli izliyormuydu anlamadım ben zaten biliyordum bölümleri izlemiştim diyordu ertuğrul varken bunamı bakıyormuşŞükür kurtuldun.Valla 2 saat sıkıntıdan patlar insan iğrenç.
Ben konuya almazdım seni izlemezsenHem @EFE UYSAL 'da seviyor Emir'i oda bizle izlerdi.
Ben sizden her şey beklerim. Rakip dizi izlemek nedir be ben bile dizime sadığım hiç bişi izlemedim çrş günleri.Efede gizli gizli izliyormuydu anlamadım ben zaten biliyordum bölümleri izlemiştim diyordu ertuğrul varken bunamı bakıyormuş@Billy Kane
Şimdi sen benim için ilk 2 sezonuyla efsane olan işe iğrenç miğrenç dersen ben yeniden başlarım savunmak için.
Ben yazın izledim bunu bee ertuğrul varken başka eşy izlemedim sen no 3 bilmem kaç izliyordunBen sizden her şey beklerim. Rakip dizi izlemek nedir be ben bile dizime sadığım hiç bişi izlemedim çrş günleri.
Neyse Allah'tan diriliş bozdu çarşambanın yeni efsanesi Meryem artık.Ben yazın izledim bunu bee ertuğrul varken başka eşy izlemedim sen no 3 bilmem kaç izliyordun
Ben sizden her şey beklerim. Rakip dizi izlemek nedir be ben bile dizime sadığım hiç bişi izlemedim çrş günleri.
17 reyting alıyoruz beeNeyse Allah'tan diriliş bozdu çarşambanın yeni efsanesi Meryem artık.
Ben diziyi bıraktım ama bunlar diriliş varken rakip diziyi izledi/izliyo.Meryem hangi gün yayınlanıyor.
İşte şimdi güçlü bi rakibiniz var artık hayal o reytingler.17 reyting alıyoruz bee
Ben diziyi bıraktım ama bunlar diriliş varken rakip diziyi izledi/izliyo.
İşte şimdi güçlü bi rakibiniz var artık hayal o reytingler.
1 sezon daha Kemal'e katlanamazdım
Ay yapımın en iyi dizileri arasındadır Kara Sevda:z:z
Diriliş yeni düşman kazandı süper. Meryem kötü reytingden Somayı bitince iyice sinir olursun Ertuş'a
Ay yapımın en iyi dizileri arasındadır Kara Sevda:z:z
74.Bölüm FinalAz kalmış, hadi geçmiş olsun.
Kemal'immm.74.Bölüm Final
aaa ohaaa gıcık kemalde öldü ayoll 😱😱😱 ben emir öldü kemal ölmedi sanıyordum çünkü son sahneye bakmıstım tv den kemal yemek masasındaydı meğerse hayaleti ordaymış
Haftalardır kafama takıyordum emir öldü kemal nihal ile mutlu mesut nasıl yazdı senaristler diye kemalinde ölmesiyle biraz tatmin oldum emir kavuşamıyorsa kemalde kavuşamaz
aaa vlla kemalin ölmesiyle ben göbek attımKemal'immm.Duygusal bir final oldu, ben üzüldüm.
74.Bölüm Final
aaa ohaaa gıcık kemalde öldü ayoll 😱😱😱 ben emir öldü kemal ölmedi sanıyordum çünkü son sahneye bakmıstım tv den kemal yemek masasındaydı meğerse hayaleti ordaymış
Haftalardır kafama takıyordum emir öldü kemal nihal ile mutlu mesut nasıl yazdı senaristler diye kemalinde ölmesiyle biraz tatmin oldum emir kavuşamıyora kemalde kavuşamaz
aaa ben kemalin öldüğünü bilmiyordum emiri kemal öldürdü diye biliyordum oyüzden canım sıkılıyordu zatenBende mesajlarda fark ettim bu şekilde yazdığını niye böyle yazıyor diyordum son sahnede Kemalle Nihanı izlemissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?