Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

aaa birde bu dizide kimse sevdiğine kavuşamıyor
zeynep emire kavuşamıyor ozan zeynepe kavuşamıyor tufan asuya kavuşamıyor emir nihale kavuşamıyor

ama emirin nihallerle sahnelerini gördükten sonra birde denizle bu dizinin finali çok aşırı saçma bitmiş finalini biliyorum bakmıştım baştan izleyince detaylı yorumlarım ama o final emire yakışmamış dudaktan kalbe gibi olsaydı emir nihale kavussaydıda kemal geberseydi
@sokak sanati @Yiğitt

Finale en çok ben sinir oldum zaten hiç beğenmedim.

Kimse mutlu sona erişmedi zaten herkes mutsuz oldu finalde.
yukarda belirttiğim gibi bir kemalle nihal kavuşmuş onun dısında kimse sevdiğine kavuşamadı dizide

aaa bu finalide iyiki önceden görmüşüm yoksa şuan beklentilerim büyük olucaktı baya sinir olucaktım

64 VE 65 İZLEDİM katil olayına noktayı koyduk @Yiğitt @sokak sanati @turkuazz

aaa şimdi bu kemalin abisi gitmiş ölecek olan çocuğu asıp katil olmuş
2 dakıka dursa zaten ölücekmiş ama mallığının yüzünden kendisi katil oldu asularında işine geldi
ama gerçekten baya karışık bir cinayetti biri emir veriyor biri zehirliyor biri boğuyor diğeri asıyor kabakta asanın başında patlıyor onuda tahmin ediyordum asan kişi kimse onun basına kalacak diye

bu nihal gıcık kemalle hala bulusmaya devam ediyor ev almış ama hangi parayla
emir nihali ihbar etti polise

emir ve denizden bir güzel sahne daha geldi

1:06-1:08 arasında emir kardeşin olucak diyince bebek ben babamı vermem diyor

@Yiğitt @sokak sanati @turkuazz

Aynen tarık fok yoluna gitti yazık oldu. O işe kalkışmasa zaten zehirden ölecekti Ozan.

Dağ yansa deli taranır. Nihal ile Kemal öyle bi çift.

Bende Deniz ile Emir sahneselerini çok seviyorum. Keşke finalde babası olarak görseydik Nihal ölseydi

Bende kıza Nihal demeye başladım. Nihan.

hhahaha aa körle yatan şaşı kalkarmış ayoll
senaristine duyuralım onun adı nihaldi sen yanlış yazmışsın diye

66 da izledim bu arada aaa olaylar karıştı emirin babası leylayı öldürttü ölür sanırım

gıcık kemal ile nihal yanan evde bayıldılar zeyneple evlenmek isteyen poliste emire silah doğrulttu bakalı emir kemal nihal ölmücekler ama nasıl kurtulucaklar

aaa birde bu emiri enden öldürttü bu senaristler zeynep ile evlenseydi çocuklu yanı onlarnda mutlu olmaya hakı vardı bence

Sen gibi çirkef biri bile düşünüyor ama senaristler düşünemedi işte. Öldürdüler dağ gibi adamı. Zaten ayağında mermi vardı elbet ölecekti ama bu şekilde değil.

Sen gibi çirkef biri bile düşünüyor ama senaristler düşünemedi işte. Öldürdüler dağ gibi adamı. Zaten ayağında mermi vardı elbet ölecekti ama bu şekilde değil.
ama izleyenleri umutlandırmışlar zeynep sürekli seni nikah masasına oturtucam evlenecez diyor emire oan izliyor olsaydım o umuda kapılırdım

Gerçi ben kara sevda hiç bilgim yokken sana finalde kesin emir ölür demiştim sinirlenmiştin

Spoiler gibi olmasın ama zeynep dediğini yapıyor.

Evleniyorlar sonra düşman oluyorlar ne saçma bi çift oldular dizinin sonunda
67 ve 68 izledim

aa emirlerin babası hapise girdi ayoll ortalık karıştı leylada ölmedi

emir biraz içerde kaldı şu polis kadınla olan emirin sahnesi geldi sende yıldızlarda kullanmıştın @sokak sanati

asu da emirin babasından sonra hapis yolu göründü emir hapisten kurtaramadı ama çocukken akıl sağlığı iyi değilmiş tımarhaneye yollanmasını sağlayıp öyle kurtardı aslında tam yerine gitti ayoll

ıyy şu kemal nihal sahnelerini geçiyorum tvde nasıl dayandınız
zeynebi son 10 bölümdür beğeniyorum emirin suçlu oldunu anlama sahnesi güzeldi emiri içerde ziyaret edip konustukları sahne

Bende Zeynep'in son 5 bölümde ki halini sevmedim. Kemal'ci oldu bir anda

Bende Zeynep'in son 5 bölümde ki halini sevmedim. Kemal'ci oldu bir anda
SON 5 bölüme giriyorum bende bakalım bende yeniden gıcıkmı olucam

son 6 bölüm yarında 3-4 bölüm izlesem sonra köye gidiyorum 3 eylülde finali yaparım sanırım bu yaz ayımı bu diziyle geçirdim

Emir çok üzdü yine beni az önce bi sahnesini izledim 69'da yayınlanıyor. Çok derinden etkiledi Nihan ile