Yok karaoğlandan sonra geçti oraya karaoğlan 2002 diğeri 2003 kampusistanı okadar beğenmemiştim hattaİlk dizisi kampüsistan dgilmiydi?
Yok karaoğlandan sonra geçti oraya karaoğlan 2002 diğeri 2003 kampusistanı okadar beğenmemiştim hattaİlk dizisi kampüsistan dgilmiydi?
Ben ilk kampüste görmüştüm baya gıcıktıYok karaoğlandan sonra geçti oraya karaoğlan 2002 diğeri 2003 kampusistanı okadar beğenmemiştim hatta
O dizide bende gıcık kapmıstım zaten karaoğlanı çok sevmiştim ama oradakı oğlan oldunu yeni öğreniyorum daha doğrusu anlıyorum diyelim adam çocukluk aşklarımdan çıktı @sokak sanatiBen ilk kampüste görmüştüm baya gıcıktı
kaçırmamış yine parlağıYok karaoğlandan sonra geçti oraya karaoğlan 2002 diğeri 2003 kampusistanı okadar beğenmemiştim hatta
Şu fotolar harika çok tatlılar bu dizi unutulmayacak74. BÖLÜM - BÜYÜK FİNAL
Gözlerim doldu, boğazım düğümlendi...
Tüm ekibin emeklerine sağlık. Böyle klişe bir konuyla bir efsane çıkardılar. En büyük pay tabi ki Emir Kozcuoğlu'nun. Böyle bir rolü başka kimse yapamazdı herhalde, unutulmayacak karakterlerden oldu. Diziye kimler geldi, kimler geçti...
Unutulmayacaksınız...
44 - 45 çok güzel bölümlerdi dizi 42.bölümden beridir 1.sezon havasını yakaladı @sokak sanati
44.bölümde emirin babasının bir hainliğini daha öğrendik emirin annesini uyutmaya devam etmiş kesin o kadın bir sır söyleyecek emire onun söyleyeceği birşeyden çekiniyr emirin babası
45.bölümde ise emirin babası kendini kemal onu yakalamış gibi gösterdi tabi planı emir kurdu asu intihar etti ama gebermez nihalde donuyor soğuk odada kaldı kemal onu kurtarırken birisi silah dayadı kafasına
Bir hava yakaladılar daha üst düzey bölümler gelecektir2. Sezon şimdi başlıyor.
Bir hava yakaladılar daha üst düzey bölümler gelecektir
aa belki geberir diye umuyordumAsu'nun efsane planı var bi bölümde o bölüm efsane.
aa belki geberir diye umuyordum
AA şu zeynep dahada gereksiz oldu kemalin abisinin sevgilisiyle kavga ediyorlar çok sıkıcı sahnelerFinale kadar var asil kraliçemiz.
AA şu zeynep dahada gereksiz oldu kemalin abisinin sevgilisiyle kavga ediyorlar çok sıkıcı sahneler
50.bölümü izledim en son
aa bu ozan olayı çok karmaşıklaştı zeynep boğmaya çalısmıs ama ben odadan çıktığımda ölmemişti diyor hem o öldürse bile zeynep asmamış sonucta bu çocuğu kim astı umarım o intihar sahnesini güzel şekilde gösterirler kafam karıştı vlla
emirinde nihal ile uçurum sahnesi göründü sahte bebeği atıyordu @sokak sanati bana yıldızlar için göstermiştin sahneyi değiştir demiştim elenmiştin ama emirin eprformansı iyi o sahnede nihalin değil
şu sahneye bayıldım kız çok tatlı maşşllah emirin oyunculuğu zaten muhteşem çok duygulandırdı bu sahne @sokak sanati @turkuazz
aa vlla çok karışık zeynep ben öldürdüm diyor ama o asmamışkı yada asıldığını bilmiyor sanırım boğdum öldü sanıyor kemalin abiside biliyormus olayı asuda emirden şüpheleniyor yanı açıkcası merak ettim umarım çabucak gleir o bölümDizi bu bölümlerde iyice vites arttırıyor zaten heyecanlı bölümler. Ozan olayı daha çok karışacak.
Deniz bebeğimiz çok tatlı. Ara ara gösteriyorlardı çok tatlı aynen.
aa vlla çok karışık zeynep ben öldürdüm diyor ama o asmamışkı yada asıldığını bilmiyor sanırım boğdum öldü sanıyor kemalin abiside biliyormus olayı asuda emirden şüpheleniyor yanı açıkcası merak ettim umarım çabucak gleir o bölüm
Emir ev almıştı zeynep emire red etmişti ordakı konusma sahnesi güzeldi emire zeynebi sevmesemde emirle daha yakısıyorlarYok daha Gizem Karaca gelecek o çözecek olayı.
Emir ev almıştı zeynep emire red etmişti ordakı konusma sahnesi güzeldi emire zeynebi sevmesemde emirle daha yakısıyorlar
en son 61 i izledimBende o sahneye bayıldım. O nasıl bi posta koymaktır öyle aklım durdu benimde.