Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Hahah yetişirim.

13. BÖLÜM

Sırların açığa çıktığı bir bölüm oldu. Leyla'nın, Vildan ile kardeş olduğunu Ozan ve Nihan öğrendi. Son sahnede Nihan da Ozan'ın birini vurduğunu, işte o sırları anlattı Kemal'e.

Asu ve Nihan atışmaları da güzel.

30.bölüm
zeynep emir sayesinde yakalanmaktan kurtuldu kemalin silahını almak için girmiş odama dedi ama emir zeynepe benden uzak dur diyor kız sürekli emirin yanında dolaşıyor saçma yanı

emir ile nihalin dağ evindeki sahneleri güzeldi dürüstçe tekrar konustular ama tufan emiri öldürmek istedi arabasının frenini bozdu emir ile nihal ağaca çarptılar 😱

31.bölüm
emir ve nihal kurtuldu emire birşey olmasında nihalden banane
emir kemalden şüphelendi zeynepte asu ile iş birliği içindeler

emirin arabasının frenini bozan adamı yakaladı emir ama tufan adamı öldürdü nihal ile kemalde ordaydı son 2 bölümde tufan tekrar aktif bir role büründü

dizinin jenerik müziği çok kaliteli tolgay bey yine döktürmüş ve her bölüm sonu çok heyecanlı bitiyor jenerik müziği ile aynı anda bitince baya heyecanlı oluyor

@sokak sanati @turkuazz

İsim konusunda süpersin. Tolgay ne Bee Toygar adamın adı.
@Yiğitt bozdu seni.

Şu kızın adı Nihan ayrıca Nihal deyip durma

Son 3-4 bölümün kalmış. İyi geldin. Sezon finali zaten efsaneydi. Sezon finali öncesi son büyük olay yaşanacak. Heyecandan tırnaklarını yersin.

hahah ezbere olunca karıştırabiliyorum benim albümümde @ozgur2113 pinhani ile yarışıyordu pihanni diye diye sürdürmüştüm koca sezon

aa vlla yaz ayında vakit geçirme için baya iyi geldi yabancı dizilerde bitti

@Forumdash görse dizi ile müzikleri ile ilgili muhteşem yorumlarını kesin geberir bende kurtulurum

2 yıl ay yapımı götüren diziye laf ediyor vicdansız. Emir dışında hiç bi şeyini beğenmiyor.s.s
Ve zerrin tekindor plsss... Onu es geçme. Çarpiliriz ikimiz de

Meyve veren dizimiz... sen hiç bi ısırık aldın mı?

Konuyu derhal terket yoksa Emre'nin eli kulağında gelir
Kulağını keserim eline veririm
yoksa kulağinda olan elini mi kessem
karar veremedim.

son 3 seneden bahsediyorum ayoll
hele tuba ay yapımın içine etti
@sokak sanati