Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

28 i yorumladım en son 29 dayım :A

gündüz 2 akşam 2 şeklinde 4 bölüm götürdüm 35 de sezon finaliymiş köye gitmeden sezon finalini tamamlayıp gitmek istiyorum ağustosa kadar ara vericem sende o sırada yetişirsin bana :F
Hahah yetişirim. :Z

13. BÖLÜM

Sırların açığa çıktığı bir bölüm oldu. Leyla'nın, Vildan ile kardeş olduğunu Ozan ve Nihan öğrendi. Son sahnede Nihan da Ozan'ın birini vurduğunu, işte o sırları anlattı Kemal'e. :D

Asu ve Nihan atışmaları da güzel. :A

30.bölüm
zeynep emir sayesinde yakalanmaktan kurtuldu kemalin silahını almak için girmiş odama dedi ama emir zeynepe benden uzak dur diyor kız sürekli emirin yanında dolaşıyor saçma yanı :F

emir ile nihalin dağ evindeki sahneleri güzeldi dürüstçe tekrar konustular ama tufan emiri öldürmek istedi arabasının frenini bozdu emir ile nihal ağaca çarptılar 😱

31.bölüm
emir ve nihal kurtuldu emire birşey olmasında nihalden banane :A emir kemalden şüphelendi zeynepte asu ile iş birliği içindeler :A

emirin arabasının frenini bozan adamı yakaladı emir ama tufan adamı öldürdü nihal ile kemalde ordaydı son 2 bölümde tufan tekrar aktif bir role büründü :A

dizinin jenerik müziği çok kaliteli tolgay bey yine döktürmüş ve her bölüm sonu çok heyecanlı bitiyor jenerik müziği ile aynı anda bitince baya heyecanlı oluyor :Z

@sokak sanati @turkuazz

30.bölüm
zeynep emir sayesinde yakalanmaktan kurtuldu kemalin silahını almak için girmiş odama dedi ama emir zeynepe benden uzak dur diyor kız sürekli emirin yanında dolaşıyor saçma yanı :F

emir ile nihalin dağ evindeki sahneleri güzeldi dürüstçe tekrar konustular ama tufan emiri öldürmek istedi arabasının frenini bozdu emir ile nihal ağaca çarptılar 😱

31.bölüm
emir ve nihal kurtuldu emire birşey olmasında nihalden banane :A emir kemalden şüphelendi zeynepte asu ile iş birliği içindeler :A

emirin arabasının frenini bozan adamı yakaladı emir ama tufan adamı öldürdü nihal ile kemalde ordaydı son 2 bölümde tufan tekrar aktif bir role büründü :A

dizinin jenerik müziği çok kaliteli tolgay bey yine döktürmüş ve her bölüm sonu çok heyecanlı bitiyor jenerik müziği ile aynı anda bitince baya heyecanlı oluyor :Z

@sokak sanati @turkuazz

İsim konusunda süpersin. Tolgay ne Bee Toygar adamın adı.:F @Yiğitt bozdu seni.:A
Şu kızın adı Nihan ayrıca Nihal deyip durma:A

Son 3-4 bölümün kalmış. İyi geldin. Sezon finali zaten efsaneydi. Sezon finali öncesi son büyük olay yaşanacak. Heyecandan tırnaklarını yersin.:A

İsim konusunda süpersin. Tolgay ne Bee Toygar adamın adı.:F @Yiğitt bozdu seni.:A
Şu kızın adı Nihan ayrıca Nihal deyip durma:A

Son 3-4 bölümün kalmış. İyi geldin. Sezon finali zaten efsaneydi. Sezon finali öncesi son büyük olay yaşanacak. Heyecandan tırnaklarını yersin.:A
hahah ezbere olunca karıştırabiliyorum benim albümümde @ozgur2113 pinhani ile yarışıyordu pihanni diye diye sürdürmüştüm koca sezon :F :F :F

aa vlla yaz ayında vakit geçirme için baya iyi geldi yabancı dizilerde bitti :A

hahah ezbere olunca karıştırabiliyorum benim albümümde @ozgur2113 pinhani ile yarışıyordu pihanni diye diye sürdürmüştüm koca sezon :F :F :F

aa vlla yaz ayında vakit geçirme için baya iyi geldi yabancı dizilerde bitti :A

@Forumdash görse dizi ile müzikleri ile ilgili muhteşem yorumlarını kesin geberir bende kurtulurum:A

2 yıl ay yapımı götüren diziye laf ediyor vicdansız. Emir dışında hiç bi şeyini beğenmiyor.s.s
Ve zerrin tekindor plsss... Onu es geçme. Çarpiliriz ikimiz de :A

Meyve veren dizimiz... sen hiç bi ısırık aldın mı?

a%C5%9Fk%C4%B1memnu%20(Copy)-400x600.png

Konuyu derhal terket yoksa Emre'nin eli kulağında gelir:A
Kulağını keserim eline veririm :A yoksa kulağinda olan elini mi kessem (b) karar veremedim.

Ve zerrin tekindor plsss... Onu es geçme. Çarpiliriz ikimiz de :A

Meyve veren dizimiz... sen hiç bi ısırık aldın mı?

a%C5%9Fk%C4%B1memnu%20(Copy)-400x600.png

Kulağını keserim eline veririm :A yoksa kulağinda olan elini mi kessem (b) karar veremedim.
son 3 seneden bahsediyorum ayoll :A hele tuba ay yapımın içine etti :A :A :A @sokak sanati