Hahah yetişirim.28 i yorumladım en son 29 dayım
gündüz 2 akşam 2 şeklinde 4 bölüm götürdüm 35 de sezon finaliymiş köye gitmeden sezon finalini tamamlayıp gitmek istiyorum ağustosa kadar ara vericem sende o sırada yetişirsin bana
Hahah yetişirim.28 i yorumladım en son 29 dayım
gündüz 2 akşam 2 şeklinde 4 bölüm götürdüm 35 de sezon finaliymiş köye gitmeden sezon finalini tamamlayıp gitmek istiyorum ağustosa kadar ara vericem sende o sırada yetişirsin bana
Emirin zil sesine ne diyorsun ürküyorsundur kesin senHahah yetişirim.
Emir'den sonra bu telefon sesi meşhur oldu zaten.Emirin zil sesine ne diyorsun ürküyorsundur kesin sen
izlemediğim için yeni fark ediyorum her izlediğim bölmden sonra unutuyorum çaldığında bune diyorum hemen hemen çoğu bölümde öcü huykurması gibiEmir'den sonra bu telefon sesi meşhur oldu zaten.
30.bölüm
zeynep emir sayesinde yakalanmaktan kurtuldu kemalin silahını almak için girmiş odama dedi ama emir zeynepe benden uzak dur diyor kız sürekli emirin yanında dolaşıyor saçma yanı
emir ile nihalin dağ evindeki sahneleri güzeldi dürüstçe tekrar konustular ama tufan emiri öldürmek istedi arabasının frenini bozdu emir ile nihal ağaca çarptılar 😱
31.bölüm
emir ve nihal kurtuldu emire birşey olmasında nihalden banane emir kemalden şüphelendi zeynepte asu ile iş birliği içindeler
emirin arabasının frenini bozan adamı yakaladı emir ama tufan adamı öldürdü nihal ile kemalde ordaydı son 2 bölümde tufan tekrar aktif bir role büründü
dizinin jenerik müziği çok kaliteli tolgay bey yine döktürmüş ve her bölüm sonu çok heyecanlı bitiyor jenerik müziği ile aynı anda bitince baya heyecanlı oluyor
@sokak sanati @turkuazz
hahah ezbere olunca karıştırabiliyorum benim albümümde @ozgur2113 pinhani ile yarışıyordu pihanni diye diye sürdürmüştüm koca sezonİsim konusunda süpersin. Tolgay ne Bee Toygar adamın adı. @Yiğitt bozdu seni.
Şu kızın adı Nihan ayrıca Nihal deyip durma
Son 3-4 bölümün kalmış. İyi geldin. Sezon finali zaten efsaneydi. Sezon finali öncesi son büyük olay yaşanacak. Heyecandan tırnaklarını yersin.
hahah ezbere olunca karıştırabiliyorum benim albümümde @ozgur2113 pinhani ile yarışıyordu pihanni diye diye sürdürmüştüm koca sezon
aa vlla yaz ayında vakit geçirme için baya iyi geldi yabancı dizilerde bitti
müziğinedemi laf ediyor utanmadan @Forumdash 😱😱😱@Forumdash görse dizi ile müzikleri ile ilgili muhteşem yorumlarını kesin geberir bende kurtulurum
@Forumdash görse dizi ile müzikleri ile ilgili muhteşem yorumlarını kesin geberir bende kurtulurum
Olay ne? dizinin müzikleri mi? Çok sıradan toygar müziği(dir) aşinayız. Dinlemedim ama dinlemem de dinletmeye kalkmayın
çarpılıcaksın ayoll bu jenerik müziğine laf edilirmi 😱😱😱 @sokak sanatiOlay ne? dizinin müzikleri mi? Çok sıradan toygar müziği(dir) aşinayız. Dinlemedim ama dinlemem de dinletmeye kalkmayın
Backspace'e bile basmadan oldugu gibi lafları diziliyorum (siz direttikçe ben inada bindim)
2 yıl ay yapımı götüren diziye laf ediyor vicdansız. Emir dışında hiç bi şeyini beğenmiyor.s.s
ay yapımın son dönemlerde içerde dışında tutan tek işi galiba 6 civarda reyting götürdüler dizide güzelmiş zaten meyva veren ağaç taşlanır ayollBackspace'e bile basmadan oldugu gibi lafları diziliyorum (siz direttikçe ben inada bindim)
Meyva veren ağaç dizimiz biteli 7 sene oldu. Sen git onu izle önce sonra bana bu diziyi meyva veriyor diye övün @sokak sanatiay yapımın son dönemlerde içerde dışında tutan tek işi galiba 6 civarda reyting götürdüler dizide güzelmiş zaten meyva veren ağaç taşlanır ayoll
hangisi beeeMeyva veren ağaç dizimiz biteli 7 sene oldu. Sen git onu izle önce sonra bana bu diziyi meyva veriyor diye övün @sokak sanati
Meyva veren ağaç dizimiz biteli 7 sene oldu. Sen git onu izle önce sonra bana bu diziyi meyva veriyor diye övün @sokak sanati
Ve zerrin tekindor plsss... Onu es geçme. Çarpiliriz ikimiz de2 yıl ay yapımı götüren diziye laf ediyor vicdansız. Emir dışında hiç bi şeyini beğenmiyor.s.s
Meyve veren dizimiz... sen hiç bi ısırık aldın mı?hangisi beee
Kulağını keserim eline veririm yoksa kulağinda olan elini mi kessem karar veremedim.Konuyu derhal terket yoksa Emre'nin eli kulağında gelir
son 3 seneden bahsediyorum ayoll hele tuba ay yapımın içine etti @sokak sanatiVe zerrin tekindor plsss... Onu es geçme. Çarpiliriz ikimiz de
Meyve veren dizimiz... sen hiç bi ısırık aldın mı?
Kulağını keserim eline veririm yoksa kulağinda olan elini mi kessem karar veremedim.