Bence Asu delilerecek ama ölmedi gizem bence kemal i sevecek
daha farklı bir rolde olabilirdi aslında,bu arada Asu ortalıpı karıştırıp kayıplara karıştı![]()
Asunun akrabası filan olabilirdi aslındaBende sevmedim gereksiz bir rol olmuş belki açılır.![]()
Asunun akrabası filan olabilirdi aslında![]()
tamamıyla doğru tespit,diziye dahil olan oyuncu çok daha dikkat çekecek bir rolde olabilirdi aslında,Komser olarak zaten biri bulunuyordu o açıdan çok daha başka bir rolde olabilirdiİç yüzünde farklı bir isim çıkabilir ama dizinin ilk başında ki karakterler dışında diziye sonradan giren tüm karakterler tırt çıktı bir Ayhan iyi yazılmış.![]()
tamamıyla doğru tespit,diziye dahil olan oyuncu çok daha dikkat çekecek bir rolde olabilirdi aslında,Komser olarak zaten biri bulunuyordu o açıdan çok daha başka bir rolde olabilirdi![]()
Mercan karakterini nsl buldunuz?Bence de. İlgi çekici bir rol olmadı.![]()
Mercan karakterini nsl buldunuz?
Nsl oldu da kaçırdın ?Son yayınlanan bölümü daha izleyemedim bölümü izleyip fragmana bakarım,ilk defa bölümü kaçırdım bu hafta![]()
Son yayınlanan bölümü daha izleyemedim bölümü izleyip fragmana bakarım,ilk defa bölümü kaçırdım bu hafta![]()
Dizi geç başlayınca bakamadım unuttum yayınını yarım saat oynadığını fark edincede sonra bakayım dedim,yeni bölümden önce bakarımSınav falan mı baydı hayırdır??
Dizi geç saatte başlayınca unuttum yayınıNsl oldu da kaçırdın ?