Bence Asu delilerecek ama ölmedi gizem bence kemal i sevecek
daha farklı bir rolde olabilirdi aslında,bu arada Asu ortalıpı karıştırıp kayıplara karıştı
Asunun akrabası filan olabilirdi aslındaBende sevmedim gereksiz bir rol olmuş belki açılır.
Asunun akrabası filan olabilirdi aslında
tamamıyla doğru tespit,diziye dahil olan oyuncu çok daha dikkat çekecek bir rolde olabilirdi aslında,Komser olarak zaten biri bulunuyordu o açıdan çok daha başka bir rolde olabilirdiİç yüzünde farklı bir isim çıkabilir ama dizinin ilk başında ki karakterler dışında diziye sonradan giren tüm karakterler tırt çıktı bir Ayhan iyi yazılmış.
tamamıyla doğru tespit,diziye dahil olan oyuncu çok daha dikkat çekecek bir rolde olabilirdi aslında,Komser olarak zaten biri bulunuyordu o açıdan çok daha başka bir rolde olabilirdi
Mercan karakterini nsl buldunuz?Bence de. İlgi çekici bir rol olmadı.
Mercan karakterini nsl buldunuz?
Nsl oldu da kaçırdın ?Son yayınlanan bölümü daha izleyemedim bölümü izleyip fragmana bakarım,ilk defa bölümü kaçırdım bu hafta
Son yayınlanan bölümü daha izleyemedim bölümü izleyip fragmana bakarım,ilk defa bölümü kaçırdım bu hafta
Dizi geç başlayınca bakamadım unuttum yayınını yarım saat oynadığını fark edincede sonra bakayım dedim,yeni bölümden önce bakarımSınav falan mı baydı hayırdır??
Dizi geç saatte başlayınca unuttum yayınıNsl oldu da kaçırdın ?