hayret bi şey
Emekli
36. bölüm fragmanı yayınlanmış. İzlemiyorum ama bir arkadaşım hastası dizinin. Fragman ilgi çekici gibi. Diriliş Ertuğrul o gün sezonu açmazsa iyi bir başlangıç yapacaktır.
Dizide Emir Müthiş oyunculuk yapıyor bir oyuncu bu kadarmı iyi olur dizinin başından tüm bölümlerde iyiSezon finali neydi öyle Bee. Efsane efsane.
Nihan karakteri ile Neslihan hepimizin gözünde level atladı. Kardeşinin intikamını alır bu sezon Kemalden sanırım. İlk bölüme mutlaka bakacağım.
Dizi yine başa dönmüş fragmanda. Kemal yine baştan oyuna giriyor. Emir yine ayrı tek fark Nihan sanırım. Oda Emirin yanında olur gibi.
Dizide Emir Müthiş oyunculuk yapıyor bir oyuncu bu kadarmı iyi olur dizinin başından tüm bölümlerde iyiayrıca Kemal ile Nihanda oyunculukları iyi
Yok ben seviyorum ama ailesini sevmiyorum Zeynep Tarık çok uyuzlar benceKemal çok uyuz bi karakter ben hiç sevmiyorum.
Yok ben seviyorum ama ailesini sevmiyorum Zeynep Tarık çok uyuzlar bence
Yok Zeynepin oyunculuğu asla sarmıyorZeynep bi tanedir. Zeynep'e laf yok.Kemali sevmediğim için Tarıkta pek göze çarpmıyor bende.
Kışın forumdamasınFragmana baktım tekrardan da Kemal bol bol güneşlenip Hapisten çıkıyor.
Zeynep bebeği düşürüyor olabilir. Kemal hapisten çıkıyorsa zaman atlaması var gibi. Nihan ile Emir bebek için beraber olmuş olabilirler. Emir babalık yapıyor olabilir bence. Biraz klişe ama Kara Sevda bu.
Emir'in babasının saçlar çok kötü.
Kışın forumdamasın
OlurHangi dizileri izliyorsunBelli olmaz ama olursam konuşuruz.
OlurHangi dizileri izliyorsun
Bu durumda nasıl gülmesini anlıyon la adam hapse gidiyor.Şu Burak Özçivit'te bir gram oyunculuk varsa ne olayım.Ağlıyor mu gülüyor mu üzülüyor mu seviniyor mu belli değil.
Kelepçelere bakarken gülüyordu.Bu durumda nasıl gülmesini anlıyon la adam hapse gidiyor.
Neyse izle de kalite gör.Kelepçelere bakarken gülüyordu.
Zaten diğer oyunculara lafım yok Neslihan mork sahnesinde döktürdü. Tüylerim diken diken oldu.Zeynep'i nasıl özlemişim yaa, hem harika oyuncu. Hem çok güzel.
Şarkısı bile özlenmiş dizinin, bu sezon da iyi oranlar alacaktır garanti.
Neyse izle de kalite gör.Annesi o sahnede çok etkiliydi.
Burak yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çekiyor, nasıl kötü dersin.Zaten diğer oyunculara lafım yok Neslihan mork sahnesinde döktürdü. Tüylerim diken diken oldu.
Zaten diğer oyunculara lafım yok Neslihan mork sahnesinde döktürdü. Tüylerim diken diken oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?