Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Emir ve Zeynep aynı odadayken Nihan veya Ozan yakalar diye düşünüyordum, bunların ilişkisi çıkmalı artık ortaya.
Zeynep'in çevirdiği entrikalar bitmiyor..bu planıda asu koydu kafasına nihanla ayrılsınlar diye..yanlız ozanda full saf..başlangıçta ozanı hiç sevmiyordum ama şimdi ozana çok yazık olacak diyorum..Zeynep'den bide tarıktan nefret ediyorum..ikiside Kemal'e yokuş oldular..

Ozan'ı seviyorum ben, çok samimi birisi.

Diziye renk geliyor öyle, olumlu düşünmek lazım.

Dizi yine akıyor.
Emir'in kardeşi beni şok etti.😱

24. bölüme başladım, baya güzel bir bölümmüş bakalım.

24. bölüm devam ediyor...

Kemal'in annesi ''Benim artık Kemal diye oğlum yok'' diyerek tepkisini ortaya koydu. Bunlar da her çocuğuna aynı şeyi diye diye çocuk kalmayacak ellerinde.
Zeynep'e de aynı şeyi dediler. Tarık'la da araları bozuk, aile parçalandı resmen

Ozan keşke Nihal'in dediği gibi polise her şeyi anlatsa da Emir'in tutsaklığından kurtulsalar.

Oha oha oha!

Bölümü yeni bitirdim. Emir'in kardeşi ciddi ciddi Asu çıktı lan. 😱 Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, baya şok oldum. Bölüm durgundu ama final sahnesi her şeye yetti bence.

Oha oha oha!

Bölümü yeni bitirdim. Emir'in kardeşi ciddi ciddi Asu çıktı lan. 😱 Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, baya şok oldum. Bölüm durgundu ama final sahnesi her şeye yetti bence.
Son sahne şok oldu ya..hiç beklenmedik bir durumdu bu

Bu dizideki Emir'de hiç mimik yok önceden de sevdiğim bir oyuncu değildi ama şimdi daha da iticileşti. Ne zaman baksam adamın yüz ifadesi böyle;

@xemrexxx Amine mimik yapamıyor diyordun bu oğlanda ondan hiç yok.