Muhteşem bir sahneydi23. BÖLÜME DAMGA VURAN SAHNELERDEN ! ZEHİR'DEN ''YARİM DERDİNİ VER BANA''
Gerçekten süper söylemiş @turkuazz
Muhteşem bir sahneydi23. BÖLÜME DAMGA VURAN SAHNELERDEN ! ZEHİR'DEN ''YARİM DERDİNİ VER BANA''
Gerçekten süper söylemiş @turkuazz
İşte orası tam bir muamma son bölümün sahnelerinde ortalık fena karışıyorEmir'in kardeşi Tufan mı çıkacak yani? 😱
Emir ve Zeynep aynı odadayken Nihan veya Ozan yakalar diye düşünüyordum, bunların ilişkisi çıkmalı artık ortaya.İşte orası tam bir muamma son bölümün sahnelerinde ortalık fena karışıyor
Zeynep'in çevirdiği entrikalar bitmiyor..bu planıda asu koydu kafasına nihanla ayrılsınlar diye..yanlız ozanda full saf..başlangıçta ozanı hiç sevmiyordum ama şimdi ozana çok yazık olacak diyorum..Zeynep'den bide tarıktan nefret ediyorum..ikiside Kemal'e yokuş oldular..Emir ve Zeynep aynı odadayken Nihan veya Ozan yakalar diye düşünüyordum, bunların ilişkisi çıkmalı artık ortaya.
Ozan'ı seviyorum ben, çok samimi birisi.Zeynep'in çevirdiği entrikalar bitmiyor..bu planıda asu koydu kafasına nihanla ayrılsınlar diye..yanlız ozanda full saf..başlangıçta ozanı hiç sevmiyordum ama şimdi ozana çok yazık olacak diyorum..Zeynep'den bide tarıktan nefret ediyorum..ikiside Kemal'e yokuş oldular..
Katılıyorum baya samimi ilk başta sevmiyordum ama şimdi samimiyeti baya ortada..dizideki rolü çok samimiOzan'ı seviyorum ben, çok samimi birisi.
Diziye renk geliyor öyle, olumlu düşünmek lazım.
al benden de o kadar son iki bölümdür son sahne şok şok oluyor bu haftada işler iyice karıştıDizi yine akıyor. Emir'in kardeşi beni şok etti.😱
al benden de o kadar son iki bölümdür son sahne şok şok oluyor bu haftada işler iyice karıştı
sorma ya hiç beklemiyordum bende kardeşinin o olacağını..büyük sürpriz oldu..Asu psikopat çıktı. Emir'e rakip olacak. Helal olsun diziye valla.
Son sahne şok oldu ya..hiç beklenmedik bir durumdu buOha oha oha!
Bölümü yeni bitirdim. Emir'in kardeşi ciddi ciddi Asu çıktı lan. 😱 Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi, baya şok oldum. Bölüm durgundu ama final sahnesi her şeye yetti bence.
Sen izliyon mu, izlemiyon mu?Fragman süper. Bi sahneye bakarım.
Sen izliyon mu, izlemiyon mu?
Bir ara bıraktım falan diyordun?
İyi yapıyon valla, dizinin süresi 2.5 saat aşırı uzun.Önemli sahnelere bakıyorum. Fragmanlara yetiyor.