Uçuşa geçer kpa![]()
Dün Atv Haber'e çekim arası röportaj verdiler.Orda saçı toplutuba saçlarını toplasa keşke yüzünü görsek, saçlar genelde yüzünün yarısını kapatmış durumda ay tutulması gibibakınca sanki saçlar benim gözümü kapatmış gibi duruyor elimi saçıma atıyorum
![]()
Dün Atv Haber'e çekim arası röportaj verdiler.Orda saçı toplu
http://109.imagebam.com/******/ImNSN8dPi5kZLMjeawndyA/31364/313635659/1912015_493738920737666_1044708233_n.jpg
Al bakalim senin icin yuzunu donmus halini buldum.Saci toplu hali gercekten daha guzel ama simdi ilk bolumde babasi olecek ya sacina basina pek ozen gostermiyor gibi yapmak istemisler sanirimbak burda ne hoş çıkmış keşke kameraya baksaydı tam görseydik
aslında toplamasıda gerekmez bir toka takmak zormu fragmanlardaki çoğu sahnede yüzünün yarısı gözüküyor![]()
Al bakalim senin icin yuzunu donmus halini buldum.Saci toplu hali gercekten daha guzel ama simdi ilk bolumde babasi olecek ya sacina basina pek ozen gostermiyor gibi yapmak istemisler sanirim)
![]()
pll dörtlüsü çıkmaztuba saçlarını toplasa keşke yüzünü görsek, saçlar genelde yüzünün yarısını kapatmış durumda ay tutulması gibibakınca sanki saçlar benim gözümü kapatmış gibi duruyor elimi saçıma atıyorum
![]()
pll dörtlüsü sahnelerde @xemrexxx
nebahat biraz işi bozuyor fazla yaşlı![]()
pll dörtlüsü çıkmaz![]()
hanna gelse kpa nın aldığı reytingi tek başına alırtuba saçlarını toplasa nebahatın yerinede hanna gelse çıkar hemde cillop gibi çıkar![]()
hanna gelse kpa nın aldığı reytingi tek başına alır![]()
my nin neresini kattığına bağlıüstüne my yide katsan yine onların toplamından fazla alır)
my nin neresini kattığına bağlımeryemli,selma ergeçlisini katarsan rahat geçer
![]()
İlk karşılaşma ilk kavga
![]()
Senden böyle bir hamle beklediğim için ilk resmi Tuba'lı olanından koydum.aferin resimlerde engini öne çıkarmak mantıklı![]()