Tubam bi harika dostummm...🙄aferin resimlerde engini öne çıkarmak mantıklı![]()
Tubam bi harika dostummm...🙄aferin resimlerde engini öne çıkarmak mantıklı![]()
güzellik konusunda bence de harikaTubam bi harika dostummm...🙄
Oyunculuguda iyi bence.eger iyi olmasaydi Beren saatle beraber turkiyenin en iyi oyunculari denmezdi 😉güzellik konusunda bence de harika![]()
en iyi denmiyor onlara en popüler deniyorOyunculuguda iyi bence.eger iyi olmasaydi Beren saatle beraber turkiyenin en iyi oyunculari denmezdi 😉
Oyunculuguda iyi bence.eger iyi olmasaydi Beren saatle beraber turkiyenin en iyi oyunculari denmezdi 😉
Bu arada ilk bölüm 180.000 izlenme rakamına ulaştı umarım reytinglerede yansır.en iyi denmiyor onlara en popüler deniyor![]()
Iyi oyunxuki populer.Bu arada pardon meryemde en populerlerden.en iyi denmiyor onlara en popüler deniyor![]()
Insallah.ben ordan izledimBu arada ilk bölüm 180.000 izlenme rakamına ulaştı umarım reytinglerede yansır.![]()
tubişten daha iyi inanmazsan @destere ye sor
ikisi ayrı şeyler biizm forumda pek ayırdına varamıyor milletIyi oyunxuki populer.Bu arada pardon meryemde en populerlerden.
Insallah.ben ordan izledim![]()
@destere'ye sorarsan Songül varken titrek Ayten'i beğeniyor.![]()
songülü hatırlamıyorum o yüzden alabilir@destere'ye sorarsan Songül varken titrek Ayten'i beğeniyor.![]()
ben kaptım gidiyorum siz titrel pazarlığı yapadurun
songülü hatırlamıyorum o yüzden alabilir![]()
resmi geldi bile![]()
nasıl hatırlamazsın songülde bir melektir![]()
Çok sevindim ilk bölüm için iyi bir izlenme sayı.Bu arada ilk bölüm 180.000 izlenme rakamına ulaştı umarım reytinglerede yansır.![]()
İkinci bölüm fragmanıda 200.000 oldu.Çok sevindim ilk bölüm için iyi bir izlenme sayı.Sen dediğin gibi umarım reytinglere de yansır
![]()