Kara Para Aşk'tan İlk Kareler

:A o ka korkmana gerek yok panpa kurt seyit ve şuradan sonra her reytingi alabilir bence kpa sürprizlere açık 10 da alabilir 3 de net bir tahminim yok
Senden korkan senin gibi olsun:) Korkum dizinin seneyi görüp göremeyeceği,ben dizinin tutacağına inanıyorum ama bu benim dememle olmuyor ki.:)

Bu sene dizi tutturmak çok zor birde sezon ortasında giriyor umarım Kara Para Aşk'ın oyuncu kadrosu kadar senaryosu da sağlam olur ve her anlamda başarılı bir iş çıkar ortaya :)
En büyük isteğim zaten senaryonun iyi olması yönünde,düşük reytingle başlasak bile zamanla Karadayı'da olduğu gibi yükseliriz.Senaryo güzel olsun yeterki kulaktan kulağa fısıldanarak izleyicisini artıracaktır ben Sema Ergenekon ve Eylem canpolat'a güveniyorum.:D

4 dizi yapunca olmuyor :) 3 dizi yapınca bile olmamıştı dudaktan kalbe ortalama reytingler almıştı
Yanılmıyorsam 75 bölüm yayınlanmıştı.:) İnşallah aynı bölüm sayısına bizde ulaşırız.

Bugün günlerden gülmeyi özlemek.

BieXdooIIAAvqr0.jpg

BieanBLCUAA6__7.jpg

Son düzenleme:
Benim hatrım yok Sema ve Eylem'in hatrına bari izleyin.:)
Ayıpsın senin hatrın olmaz olur mu :X
Engin'i merakla bekliyordum en çok onun için izleyeceğim çarşambalari zaten:X Hatta avatarımı bile şimdi Engin yapıcam:X

yarın kpa nın yapmaya çalışacağının dömostırosyonu bakalım başarılı olabilecekler mi :A @destere @sürgünüm @Forumdash
KSS'den iyi başlar heralde(b) MY'nin fragmanlarini baktım pek önemli bişey yok :X

yarın kpa nın yapmaya çalışacağının dömostırosyonu bakalım başarılı olabilecekler mi :A @destere @sürgünüm @yakup09 @Forumdash
Suikast başarılı olamayacakmı diyorsun yani.:)

Engin'i merakla bekliyordum en çok onun için izleyeceğim çarşambalari zaten:X Hatta avatarımı bile şimdi Engin yapıcam:X

KSS'den iyi başlar heralde(b) MY'nin fragmanlarini baktım pek önemli bişey yok :X

Eyvallah Hacı.:)

bekleyip görmeli sevdaluk 6.66 ile başladığında my yükselmmişti :X

Suikast başarılı olamayacakmı diyorsun yani.:)

Eyvallah Hacı.:)
bilemiyorum yapmaya çalışacakları bu sadece sonucunnu yarın ya da perşembe sabahı görücez:A

bilemiyorum yapmaya çalışacakları bu sadece sonucunnu yarın ya da perşembe sabahı görücez:A
Böyle bir iddiada bulunan yok kendi kendine gelin güvey olma :) Ben herzaman ne diyorum dizi yeterki tutsun ,ikinci olsun önemli değil.:)Muhteşem Yüzyıl sonuçta benim 4 yıl boyunca izlediğim bir dizi ona karşı ne düşmanlığım olabilir..

Böyle bir iddiada bulunan yok kendi kendine gelin güvey olma :) Ben herzaman ne diyorum dizi yeterki tutsun ,ikinci olsun önemli değil.:)Muhteşem Yüzyıl sonuçta benim 4 yıl boyunca izlediğim bir dizi ona karşı ne düşmanlığım olabilir..
yine de 6-7 reytingten fazla almak istyorsa my den bişiler götürmesi gerek:) zaten 6-7 reytingin altına bu dizi kurtarmaz

Geçen seneden(20dk) ve Gönülçelenden belli Tuba'nın dizileri hep iyi başlıyor:X Birde 2 senedir beklenen isim var Engin! Abbowww reytinge gel total 15 AB 25 :F