Senden korkan senin gibi olsuno ka korkmana gerek yok panpa kurt seyit ve şuradan sonra her reytingi alabilir bence kpa sürprizlere açık 10 da alabilir 3 de net bir tahminim yok
Senden korkan senin gibi olsuno ka korkmana gerek yok panpa kurt seyit ve şuradan sonra her reytingi alabilir bence kpa sürprizlere açık 10 da alabilir 3 de net bir tahminim yok
kss de kpa da kötü reyting alırsa biri biter bence ay yapım duruma göre sağlam olanı my den sonra çarşambaları denerSenden korkan senin gibi olsunKorkum dizinin seneyi görüp göremeyeceği,ben dizinin tutacağına inanıyorum ama bu benim dememle olmuyor ki.
![]()
En büyük isteğim zaten senaryonun iyi olması yönünde,düşük reytingle başlasak bile zamanla Karadayı'da olduğu gibi yükseliriz.Senaryo güzel olsun yeterki kulaktan kulağa fısıldanarak izleyicisini artıracaktır ben Sema Ergenekon ve Eylem canpolat'a güveniyorum.Bu sene dizi tutturmak çok zor birde sezon ortasında giriyor umarım Kara Para Aşk'ın oyuncu kadrosu kadar senaryosu da sağlam olur ve her anlamda başarılı bir iş çıkar ortaya![]()
Biri bitecek ama hangisi daha öncede Ay Yapım dört dizi yapıp Samanyolu'nu yayından kaldırmıştı.kss de kpa da kötü reyting alırsa biri biter bence ay yapım duruma göre sağlam olanı my den sonra çarşambaları dener![]()
4 dizi yapunca olmuyorBiri bitecek ama hangisi daha öncede Ay Yapım dört dizi yapıp Samanyolu'nu yayından kaldırmıştı.![]()
Bugün moralimi sen bile bozamazsın.Başroller iyi oynayamasa da senaryo iyi oldu mu dizi tutar.![]()
Öyle bir amacım yok zaten.Bugün moralimi sen bile bozamazsın.![]()
Yanılmıyorsam 75 bölüm yayınlanmıştı.4 dizi yapunca olmuyor3 dizi yapınca bile olmamıştı dudaktan kalbe ortalama reytingler almıştı
İzleyeceğim inş
Benim hatrım yok Sema ve Eylem'in hatrına bari izleyin.İzleyeceğim inşBu hafta yogun oldugumdan hep pt saatlerini kaçiriyorum ama olsun
Tekrarını da verirler
![]()
Ayıpsın senin hatrın olmaz olur muBenim hatrım yok Sema ve Eylem'in hatrına bari izleyin.![]()
KSS'den iyi başlar heralde
yarın kpa nın yapmaya çalışacağının dömostırosyonu bakalım başarılı olabilecekler mi@destere @sürgünüm @Forumdash
Suikast başarılı olamayacakmı diyorsun yani.
yarın kpa nın yapmaya çalışacağının dömostırosyonu bakalım başarılı olabilecekler mi@destere @sürgünüm @yakup09 @Forumdash
Ayıpsın senin hatrın olmaz olur mu
Engin'i merakla bekliyordum en çok onun için izleyeceğim çarşambalari zatenHatta avatarımı bile şimdi Engin yapıcam
KSS'den iyi başlar heraldeMY'nin fragmanlarini baktım pek önemli bişey yok
![]()
bekleyip görmeli sevdaluk 6.66 ile başladığında my yükselmmiştiAyıpsın senin hatrın olmaz olur mu
Engin'i merakla bekliyordum en çok onun için izleyeceğim çarşambalari zatenHatta avatarımı bile şimdi Engin yapıcam
KSS'den iyi başlar heraldeMY'nin fragmanlarini baktım pek önemli bişey yok
![]()
bilemiyorum yapmaya çalışacakları bu sadece sonucunnu yarın ya da perşembe sabahı görücezSuikast başarılı olamayacakmı diyorsun yani.
Eyvallah Hacı.![]()
Böyle bir iddiada bulunan yok kendi kendine gelin güvey olmabekleyip görmeli sevdaluk 6.66 ile başladığında my yükselmmişti
bilemiyorum yapmaya çalışacakları bu sadece sonucunnu yarın ya da perşembe sabahı görücez![]()
yine de 6-7 reytingten fazla almak istyorsa my den bişiler götürmesi gerekBöyle bir iddiada bulunan yok kendi kendine gelin güvey olmaBen herzaman ne diyorum dizi yeterki tutsun ,ikinci olsun önemli değil.
Muhteşem Yüzyıl sonuçta benim 4 yıl boyunca izlediğim bir dizi ona karşı ne düşmanlığım olabilir..
Geçen seneden(20dk) ve Gönülçelenden belli Tuba'nın dizileri hep iyi başlıyorbekleyip görmeli sevdaluk 6.66 ile başladığında my yükselmmişti
bilemiyorum yapmaya çalışacakları bu sadece sonucunnu yarın ya da perşembe sabahı görücez![]()
@destere nin mns si bu ka uçmuyorGeçen seneden(20dk) ve Gönülçelenden belli Tuba'nın dizileri hep iyi başlıyorBirde 2 senedir beklenen isim var Engin! Abbowww reytinge gel total 15 AB 25
![]()